Erol Bulut açıklaması! 'Ali Koç beni aradı ve...'

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile telefonda görüştü ve Erol Bulut iddialarına noktayı koydu.

Erol Bulut açıklaması! 'Ali Koç beni aradı ve...'
Erol Bulut açıklaması! 'Ali Koç beni aradı ve...'
GİRİŞ 20.04.2020 19:45 GÜNCELLEME 20.04.2020 19:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'a Erol Bulut iddialarını yorumladı.

 

 

"Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile anlaştı" haberleri hakkında da konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu merak edilen gerçeği ilk kez açıkladı.

"FENERBAHÇE, EROL HOCAYI DÜŞÜNMÜYOR"

 

 

Başkan Ali Koç ile telefonda görüştüklerini ifade eden Hasan Çavuşoğlu, sarı-lacivertli kulübün teknik direktör Erol Bulut ile herhangi bir tasarrufunun olmadığı açıkladı. "Erol hocamla bugün de konuştuk. Herhangi bir teklif almadığını söyledi. Sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Ali Koç da çok değerli başkanımız, beni aradı ve konuşulanların dedikodu olduğunu da söyledi. Ben de başkanım aramızda konuşmadıysak gerçek değildir dedim. Aynen öyle dedi. Şu kulübe müsaade edildi deniyor sürekli. Öyle bir şey yok. Eğer hocamıza büyük bir takımdan ya da yurt dışından teklif gelirse biz sözleşmesi olsa dahi önünü açarız zaten. Bunu defalarca konuşmanın mantığı yok."

"SEYİRCİSİZ MAÇ DÜŞÜNÜLEMEZ AMA SAĞLIK HER ŞEYİN ÖNÜNDE"

"Seyircisiz maç düşünülemez ama bulunduğumuz ortamda öyle gözüküyor, sağlık her şeyin önünde. Tabii buna biz karar veremeyiz, devletimiz çalışıyor. Eğer o noktaya gelirsek seyircisiz oynayacaksak Fatih Hocamın dediği gibi bir yerde oynanabilir. Eğer seyircisiz olursa mantıklı bir şehir, sağlık için de önemli"

15-20 GÜN SONRA YENİDEN DEĞERLENDİRİLİR

"Bunun cevabını şu an veremeyiz, tamamen varsayım. Haziran başı ihtimali var ama bu ihtimal, bunu herkes konuşuyor. Lig şu an başlar demek zor, TFF'ye de bağlı değil. Cumhurbaşkanımız ve sağlık bakanımız bizzat yürütüyor. Bir tarih belirsiz, zamanla olacak. 15-20 gün sonra yeniden değerlendirilir."

YORUMLAR 6
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligler bu sene iptal edilmeli sağlık açısından önemli seyirci olmadan ligin bir anlamı yok vatandaşımızı düşünmek zorundayız sizler içinde öğle değilmi.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç feneri batırdın önce ruhsuz yabancıları gönder gönderemiyorsan sen git fenerde gustava ve vedat kalsın genç yerli bu takımı uçurur ve yerli hoca yılmaz Vural gibi
    Cevapla
  • FB12 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol Bulut yeni sezonda Fenerbahçe’nin başına geçecek Başkan şimdiden hayırlı uğurlu olsun
    Cevapla
  • CAN BAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyonuz kardeşim Bitti bitti topunuz da topçunuzda futbolunuzda bitti artık espor var haydeeeee sanal futbol var
    Cevapla
  • NÇ. 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Başkan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle