TFF Başkanı yayıncı kuruluş gerçeğini açıkladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Digiturk, sadece ödemelerini geçici bir süre için dondurmuştur. Ödemelerin eksik yapılması söz konusu değildir." dedi.

TFF Başkanı yayıncı kuruluş gerçeğini açıkladı!
TFF Başkanı yayıncı kuruluş gerçeğini açıkladı!
GİRİŞ 16.04.2020 16:58 GÜNCELLEME 16.04.2020 16:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği'nin Mart'ta oynanan maçların parasının Digiturk tarafından ödenmediğine dair yaptığı açıklamaya yanıt geldi. Digiturk konuya ilişkin dün, “Digiturk, sadece ödemelerini geçici bir süre için dondurmuştur. İddia edildiği üzere sözleşme çerçevesinde ödemelerin eksik yapılması söz konusu olmadığı gibi, Digiturk’ün sezon başından beri yaptığı ödemeler oynanmış olan tüm karşılaşmaları kapsamaktadır. Türk futboluna olan bağlılığımız her şekilde devam edecek ve 2019-2020 sezonunun nasıl tamamlanacağına ilişkin koşullar netleşir netleşmez, yeni ödeme takvimi de belli olacaktır” açıklamasını yaptı.

 

 

Konuyla ilgili konuşan TFF Başkanı Nihat Özdemir, Mart ayında oynanan 3 maçın parasının Digiturk tarafından ödenmediğini söyledi. Özdemir, şu ifadeleri kullandı: "Digiturk’le biz devamlı görüşüyoruz. Mart taksidinin ödenmesini istiyoruz. Mart’ta biri seyircisiz de olsa 3 maç oynandı ve programımızı uyguladık. Mart ödenmeli."

YORUMLAR 5
  • Babakoncil 4 yıl önce Şikayet Et
    Popüler takımlar olmadan rekabet olmaz
    Cevapla
  • Babakoncil 4 yıl önce Şikayet Et
    O dediğin 4 takımı ligden atarsan kendi kendinize oynarsınız tabi sizin maçlarınızı verecek tv kanalı bulursanız yayın gelirini bilahere alırsınız
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Dijitürk bizden parasını almasını bilyorsun ödeyeceksin kardeşim
    Cevapla
  • Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    şu dört güdükleri ligden atalım her şey düzelir.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç fena olmaz.
    Cevapla