Maxim: Sumudica'nın virüs kaptığını biliyorduk!

Gaziantep FK oyuncusu Alexandru Maxim, Sumudica'nın koronavirüs kapması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Maxim: Sumudica'nın virüs kaptığını biliyorduk!
Maxim: Sumudica'nın virüs kaptığını biliyorduk!
GİRİŞ 15.04.2020 20:44 GÜNCELLEME 15.04.2020 20:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Marius Sumudica'nın aralık ayında yaşadığı zatürre hastalığından önce kendisinde covid 19 virüsünün semptomlarının bulunduğunu tüm takıma söylediğini itiraf etti.

 

 

Antrenmandan önce tüm takıma virüs belirtilerinin kendisinde yaşandığını anlattığını ifade eden Maxim; "Sumudica bize zamanında söyledi. Aralık ayında kendisinde tüm semptomların bulunduğunu söylemişti. Virüs olup olmadığından emin değildik. Kendisi de Zatürre gibi bir şey olduğunu hissediyordu. Bir kaç gün boyunca yatakta kaldı. Güçlü bir bağışıklık sistemi olduğunu gördüğü tedavi ile gösterdi. Romanya'da kalarak bizi bir nevi her ne olursa olsun korudu." dedi.

SUMUDICA İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM

 

 

Kırmızı siyahlı takımın tecrübeli oyuncusu Maxim Gaziantep'te futbol hayatını devam ettirmek istediğini belirterek; "Mainz'de devam eden bir sözleşmem var ve yaz döneminde bitecek ancak ben Gaziantep'te kalmak istiyorum." dedi.

Maxim sözlerini; "Marius Sumudica ile çalışmaya devam etmek istiyorum, onunla olağanüstü bir ilişkim var, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bana ihtiyacım olan özgürlüğü sundu, beni anladı ve keşke onunla devam edebilsem. Onunla çalışan meslektaşlarım ve arkadaşlarım vardı ve bana Koç Marius Sumudica hakkında güzel şeyler söylediler. Burada kalmak ve onunla çalışmak istiyorum" diyerek bitirdi.

YORUMLAR 1
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    bu virus öyle denildigi gibi ocak ayından sonra degil de kasim-aralik aylarinda ülkemizde de görüldü. birebir ayni semptomları yasayip hastaneye basvuranlara grip teşhisi kondu. günümüzde vefat edenler acaba gerçekten kovid19 dan dolayi mi ölüyor yoksa baska bir hastaliktan mi arastirmak lazim
    Cevapla