3 büyüklerden mağazaları kapatma kararı!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, koronovirüs önlemleri kapsamında mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

3 büyüklerden mağazaları kapatma kararı!
3 büyüklerden mağazaları kapatma kararı!
GİRİŞ 19.03.2020 14:11 GÜNCELLEME 19.03.2020 22:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın resmi ürünlerinin satıldığı mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçici olarak kapanacağı duyuruldu.

 

 

Fenerium'dan yapılan açıklama;

"Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda ülke çapındaki tüm Fenerium mağazalarının faaliyetlerine yarın itibarıyla geçici bir süre ara veriyoruz. Bu süre içerisinde depolarımızda tüm hijyenik koşullar önceliğimiz olacak şekilde, online satış mağazamız 'Fenerium.com' üzerinden taraftarlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Taraftarlarımız ve çalışanlarımızın buluşacağı güne kadar sağlıkla kalın."

 

 

GSStore'dan yapılan açıklama;

Çalışanlarımızın, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı her zaman önceliğimizdir. Bugünden itibaren tüm GSStore mağazalarımızı geçici olarak kapatma kararı almış bulunuyoruz.
GSStore’a http://www.gsstore.org  adresinden ulaşmaya devam edebilirsiniz.

Kartal Yuvası'ndan yapılan açıklama;

Kartal Yuvası Mağazaları, taraftarlarımız ile çalışanlarımız tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından korunmaları amacıyla geçici olarak kapatılmıştır. Taraftarlarımızın Kartal Yuvası'na www.kartalyuvasi.com.tr adresinden ulaşabileceklerini hatırlatır, mağazalarımızın kapalı olacağı dönemde çalışanlarımızın haklarının korunacağının bilinmesini isteriz. Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

YORUMLAR 4
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalışanlara az da ücret verin bu arada
    Cevapla
  • Abit 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber 7 size sesleniyorum 3 büyük demiyeceksiniz 4 büyük diyeceksiniz ilk trabzonspor ts clupları kapatma kararı aldı tamam
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Batmış kulüplerden büyük olmaz .Ne büyüğü . Basının batması.
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    3 büyük ne tek büyük gördüm haberde büyük demek güçlü heryerde her istediğini alan hedefe ne şekilde olursa olsun ulaşan demektir..Oda Galatasaraydir.
    Cevapla