Gecenin tartışması! Top çizgiyi geçti mi?

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor'a konuk olduğu karşılaşmanın 15. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Gecenin tartışması! Top çizgiyi geçti mi?
Gecenin tartışması! Top çizgiyi geçti mi?
GİRİŞ 14.03.2020 21:27 GÜNCELLEME 14.03.2020 22:12
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Konyaspor - Fenerbahçe maçının 15. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Konyaspor'da Skubic'in ortasına uzak direkte Ömer Ali kafayı vurdu, Harun topu çizgiden çıkardı. Yeşil-beyazlı oyuncular topun çizgiyi geçtiği yönünde itirazlarda bulunsalar da maçın hakemi Hüseyin Göçek gol olmadığı yönünde karar verdi.

Oyun durduktan sonra pozisyon VAR odasında incelendi ve Göçek'in kararı değişmedi, Konyasporlu oyuncular bunun üzerine bir kez daha itirazlarda bulundu.



KONYASPOR'DAN PAYLAŞIM

Pozisyonun ardından Konyaspor, pozisyonun gol olduğunu ima eden bir paylaşımda bulundu. Yeşil-beyazlı ekibin paylaşımında, "Golün tanımı : Futbol, hentbol, hokey ve buz hokeyi gibi spor müsabakalarında, topun kale çizgisini geçmesi ile kazanılan sayının isimdir." ifadeleri yer aldı.



RIDVAN DİLMEN: "TEKNOLOJİ NİYE YOK?"

Rıdvan Dilmen, pozisyonla ilgili, "Tartışmalı bir pozisyon. Ofsayt kadar önemli olan, gol çizgisi teknolojisi neden yok, onu anlamadım. Teknoloji yapıyorsak, oradan başlamamız lazım. Şu görüntü ile ben gol ya da değil diyemem, VAR'daki de diyemez. Tak diye ötecek! Mutlaka birkaç kamera daha alıp oraya koymak lazım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 106
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ridvancim o çizgi gol için kullanılabilir. Arkadaşlar istemiyor o kadar. Işleri bozulur diye.
    Cevapla
  • Cimbomlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecti tabiki fener yara almadin daha diye hakem goldeyil dedi ama fener dahada kötü olacak
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    FB taraftarıyım; lakin bu gol! Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Yazık değil mi Konya ya? Adamlar teknik adamını dahi gönderdi...
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    tabiki geçti görmeyen gözler var galiba.. bu arada yönetim istifa etmeli hele ali koç üyeliktente etmeli
    Cevapla
  • Myavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu pozisyon FB.nin olsa kesinlikle gol sayılırdı. Ama Konyasporun hakkını kim savunacak? Akşam spor yorumcularının tamamı FB.liydi.Kimse 9 kişiyle FB.yi yenen Konyasporun motivasyonunu konuşmuyordu. Ne yazık ki "üç buyuklerin" dışındaki takımlar figüran! Yazıklar olsun Tv.lerdeki spor yorumcularına!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle