Dev Derbi öncesi 'oh' dedirten karar!

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi Avrupa'dan gelecek taraftarlar, Türk vatandaşları koronavirüs riskinden dolayı endişeye düşürmüştü. Cumhurbaşkanlığı'nın aldığı seyircisiz oynama kararı herkese derin bir oh çektirdi.

Dev Derbi öncesi 'oh' dedirten karar!
Dev Derbi öncesi 'oh' dedirten karar!
GİRİŞ 12.03.2020 18:46 GÜNCELLEME 12.03.2020 19:48
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye'de herkes pazar günü oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisini beklerken, bir yandan da tüm dünyayı saran ve ülkemizde de bir kişide görünen koronavirüs vakası, maça gelecek taraftarları korkutuyordu.

 

 

TÜRK VATANDAŞLARI DERİN BİR OH ÇEKTİ

Geçtiğimiz yıl oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisine Avrupa'dan 12 bin taraftar gelirken, bu sene de rakamın bu düzeyde olacağı konuşuluyordu. Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen haber Türk vatandaşlarını büyük bir endişeden kurtardı.

NİSAN AYI SONUNA KADAR SEYİRCİSİZ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Sosyal medyada Türk vatandaşları, Avrupa'dan gelecek seyirci riskinden kurtuldukları için alınan kararın yerinde olduğunu savundu.

Derbiye Avrupa'dan gelecek taraftarlar da düşünülünce 52 bin kapasiteli Türk Telekom Stadyumu taraftarlar için büyük bir risk taşıyordu.

AVRUPA'DA LİGLER BİR BİR ERTELENİYOR

Koronavirüs sebebiyle şu ana kadar; İtalya, İspanya, Portekiz, Avusturya, Belçika, İsviçre, Danimarka, Slovakya, Hollanda, Norveç ve Çekya liglerinde futbol faaliyetleri geçici bir süreliğine durduruldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • Garip gurbetciler 4 yıl önce Şikayet Et
    Belli yaptiginiz ayip ayip bi türk kanallarini bile izleyemiyoruz milli maclara bile bakma imkanimiz kisitli... kendi milletini dislamakta bir numara türkiye.. cep telefonumuzu bile kullanamiyoruz bu ülkede... peki bunlarin hepsi neden?
    Cevapla
  • Alpaslan27 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kapılar ve dış hat hava yolları neden kapatılmaz ki hala. El alem bu önlemi alırken biz neden almıyoruz. Sebebini açıklayın da millet öğrensin.
    Cevapla
  • Celalettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Eksik karar.Seyircisiz maç mı olur.Millet kahvelerde izleyecek .Hep iptal olmalıydı
    Cevapla
  • özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    yanliz o gelen taraftarlarda TÜRK vatandasi artik bizi yabanci turist diye görmeyin
    Cevapla
  • ersin 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten yabancı gibi görmüyoruz her zaman başımızın üstünde yeriniz var. eğer biri yabancı görmüşse o nu dikkate almayın. buradaki endişe tamamen korona virüsü ile ilgili anlayışınız için teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçlara haftalık giden seyirci sayısı asaga yukarı 150 bin kişidir. İstanbul'da toplu taşımayı kullanan sayisi günlük sadece 5 milyon kişidir .buna bir çözüm bulunabilecekmi . Bence sadece İstanbul'daki maçlar seyircisiz oynansin kâfi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle