Podolski: Hakem, uzatmanın da uzatmasını oynattı

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'yle 2-2 berabere kalan Antalyaspor'dan Lukas Podolski, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Podolski: Hakem, uzatmanın da uzatmasını oynattı
Podolski: Hakem, uzatmanın da uzatmasını oynattı
GİRİŞ 29.02.2020 22:34 GÜNCELLEME 29.02.2020 22:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'da Lukas Podolski, ligin 24. haftasında Fenerbahçe'yle 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın geneline bakıldığında daha iyi olduklarını belirten Podolski, "Futbolun gerektirdiklerini yaptık. Ancak son dakika golüne engel olamadık. Futbol böyle bir şey. Hakem 5 dakika uzatma verdi, uzatmanın da uzatmasını oynattı. Bunlarla da mücadele etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün siz hakeme dua edin be kardeşim. Yani hakem resmen Antalya için ordaymış gibiydi. VAR sistemi sarı kartlar için uyarı yapmalı ki yapsaydı çok farklı bir durum ortaya çıkardı. Jailsona olan pozisyon sarı kart ve sonrasında Mehmet ekiciye yine aynı futbolcu arkadan takıp düşürüyor ki 2. sarıdan kırmızı kart.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    FB ye çok panik içinde futbol oynuyor. FB bu panik futbolu bırakıp rahatlarsa o zaman maç alır. Futbolcular rahat olmalı, hata yapacağım endişesi ile oynuyor ve çok hata yapıyorlar
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerin bu maçlarını çok heyecanla seyrediyorum berabere kalınca üzülüyorum.
    Cevapla
  • Antalyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Uzatmanın son dakikasında sırf elledi diye kendini mermi yemiş yere atıp kıvranan Antalya lı topçu 1 dakikadan fazla yerde yattı.. Hakem de saatini gösterdi.. Uzatmanın sonuna ekledi. Hakettin Antalya..
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem uzatmanın da uzatmasını oynatsada o gol yenilir mi 95. Dakikada top sende başlama yapıp 30 saniye içinde gol yiyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle