Okan Buruk: Devamlı komplo teorileri var!

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 yenen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, zaman zaman istediklerini yapamasalar da kazanmayı bildiklerini söyledi.

Okan Buruk: Devamlı komplo teorileri var!
Okan Buruk: Devamlı komplo teorileri var!
GİRİŞ 14.02.2020 23:22 GÜNCELLEME 14.02.2020 23:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şu açıklamada bulundu:

"Beşiktaş'ın iyi yaptığı şeyler vardı ama günün sonunda 3 puanı kazanan takımdık. 3 puan aldığımız için mutluyum ama bir yandan da tabii ki kendi oyunumuzu tam yansıtamadığımız için maçın büyük bölümünde Beşiktaş'a oyunu verdiğimiz için mutlu değilim. Rakibimiz daha çok pozisyona girdi. İki takım da kalitesiz işler yaptı. Kaliteli ayaklar bugün performanslarının altında kaldı. Hücumdaki performans iki takım açısından iyi değildi. Bugün liderliğe yükselen bir takımız. Bir yandan bunun mutluluğunu yaşayacağız bir yandan hazırlıklarımızı yapacağız. Bu haftalar kritik haftalar. Bu haftalarda maç kazanan ve puanını yukarı çeken takımlar şampiyonluk yarışının içinde olacak. Birbirimizle oynayacağımız maçlar olduğu gibi küme düşmemeye oynayan ekiplerle üst üste karşılaşmalar olacak. Buradan en fazla puan çıkaran takım avantaj yakalayacak. Bunun saha içinde olması daha güzel olacak. Çok fazla saha dışına çıktığını görüyoruz. Hem yöneticiler hem teknik adamlar hem taraftarlar saha içine odaklanmalı. Devamlı komplo teorileri var. Türkiye'de her zaman oluyor, biraz daha futbola odaklanmamız gerekiyor."

YORUMLAR 4
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir kulübünü tebrik ediyorum. Demek ki Başakşehirin yıllardır gelen başarısı Abdullah Avcıya bağlı değilmiş. Yerinde ve nokta atışı transferler yapan yönetimi bağlıymış. Buna birazda hoca katkısı eklendimi iş tamammış. Ben Okan Buruk'un Başakşehiri şampiyon yapabileceğine inanıyorum. Bu sezon şampiyonluk yarışı Başakşehir, Fenerbahçe ve Trabzon Spor arasında geçecek gibi.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bjk li oyuncu topu koltuğuna alıp Dolmabahçe'ye kadar gitseydi aynı şeyleri söyleyebilecek miydin Okan Bey?
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan başak şehir deplasman bile değil. Yazıklar olsun size. Bu tane yetenekli mermi gibi şut atabilen oyuncu yok takımda.
    Cevapla
  • tebrik 4 yıl önce Şikayet Et
    okan hoca tebrik ediyorum yorumun için. bizşm ülkede herkes herşeyin altında bişeyler arıyor.
    Cevapla