Sörloth ve Semih Özsoy PFDK'ya sevk edildi!

Trabzonsporlu Sörloth, 'kural dışı hareketi' nedeniyle tedbirli olarak; Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ise sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

Sörloth ve Semih Özsoy PFDK'ya sevk edildi!
Sörloth ve Semih Özsoy PFDK'ya sevk edildi!
GİRİŞ 11.02.2020 19:02 GÜNCELLEME 11.02.2020 21:31
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) tedbirli olarak sevk edildi.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliğinin toplantısı sonrası yapılan açıklamada, Süper Lig'deki Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Sörloth'un tedbirli olarak PFDK'ye sevkine karar verildiği belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy'un da Aytemiz Alanyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle, PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

 

 

Galatasaray, Trabzonspor, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor'la, MKE Ankaragücü'nün kaleci antrenörü Taner Kayakıran ile kulüp yöneticisi Tamer Açar'ın da disiplin kuruluna sevk edildiği kaydedildi.

YORUMLAR 31
  • Ertuğrul gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sörloth top oynamaya çalışırken diğeri onu defalarca tekmeliyor hakem varda izlemesine rağmen diğer futbolcuya sarı veriyor tamamıyla art niyetli bir karar
    Cevapla
  • Laz kızı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen büyüksün sana havale ediyorum
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımlarını kurtarma zamanı gelmiş
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    her ikisinin de yaptığı direk kırmızı kart resmen sportmenliğe aykırı
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sevkler mhk ve tff nin istanbul takımlarını şampiyon etme üzerine kurulmuş bir yapı olduğunu gösteriyor. anadolu takımlarının önünü bu şekilde kesme çabaları
    Cevapla
  • oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    yav anadolu takımı anadolu takımı ne bu takıntınız kardeşim şampiyon olacak gücünüz yok yok yoookkkk avrupaya gidince paspas ediyorlar sizi ş.liggine gitseniz düşünemiyorum her maç 10 20 tane yer dönersiniz herhalde yavhu önce bi adam gibi kadro kurup 34 maçı çıkaracak kondisyon yükleyin haftada 3 maç yapsanız haliniz ne olur onu düşünemiyorum bile anadolu klubleri her açıdan yetersiz yetersiz bi anlayın artık kollanmayla alakası yoook al bursa şampiyon oldu noldu konya avrupaya gitti noldu vsvs örnek dolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle