Reşit Akçay'dan açıklama: Yanlış anlaşıldım!

Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nin teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, bir radyo programında Trabzonspor için bulunduğu temenninin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Reşit Akçay'dan açıklama: Yanlış anlaşıldım!
Reşit Akçay'dan açıklama: Yanlış anlaşıldım!
GİRİŞ 10.02.2020 21:02 GÜNCELLEME 10.02.2020 21:03
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Akçay, MKE Ankaragücü Kulübünün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "Bugün Radyospor'da yapmış olduğum söylemlerim kamuoyunda yanlış anlaşılmaya neden olmuştur. Yaptığım röportajda, Trabzonspor Kulübü ile ilgili sorulan soruya MKE Ankaragücü Teknik Direktörü olarak değil bir spor adamı olarak yorumda bulundum. Amacım birilerini başarılı ya da başarısız kılmak değil, Anadolu'dan da bir takımın Bursaspor örneğinde olduğu gibi Trabzonspor'un bu yıl şampiyon olabileceğini belirtmekti." ifadelerine yer verdi.

 

 

Tek hedefinin MKE Ankaragücü'nü ligde tutabilmek ve sonraki yıllarda daha başarılı yerlere taşımak olduğunu vurgulayan Akçay, şunları da kaydetti:

"Bu nedenle yaptığım açıklamanın yanlış anlaşılmaya mahal bırakacak bir sebebiyet vermemesini kamuoyundan önemle rica ediyor, istemeyerek de olsa yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem MKE Ankaragücü camiasından özür diliyorum."

 

 

YORUMLAR 31
  • Helal Sergen 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle taraflı hocalar kaybetmeye mahkum ben başkan olsam bugün hocanın işine son veririm. Hoca boşuna heveslenme Trabzonspor seni hoca olarak almaz bak Sergen Yalçını örnek al Beşiktaş'ı kendi evinde yendi sonunda Beşiktaş'a hoca oldu adam mert adam başka takım çalıştırırken tuttuğu takımın lafını etmedi
    Cevapla
  • sivas 4 yıl önce Şikayet Et
    ankaragücünü âlet etme kirli emellerine
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya hocam bilmiyon mu Türkiye'yi?...ha şimdi sayende Ankaragücü artı motivasyonla oynayacak...vs vs...adamların ellerine koz verdin.
    Cevapla
  • TürkMücahid 4 yıl önce Şikayet Et
    işte boş boş konuşmanın faydaları..! Kendini filozof zannedersin, lakin mahallelinin dilinden kurtulamazsın...
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek yedigi kulube ihanet eden trabzonlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle