Mustafa Pektemek, çok konuşulan o anı anlattı!

Fenerbahçe-Alanyaspor maçının son dakikasında yaşanan tartışmanın baş kahramanı Mustafa Pektemek açıklamalarda bulundu.

Mustafa Pektemek, çok konuşulan o anı anlattı!
Mustafa Pektemek, çok konuşulan o anı anlattı!
GİRİŞ 10.02.2020 10:46 GÜNCELLEME 10.02.2020 10:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir yara almıştı. Mücadelenin 90. dakikasında gelişen pozisyonda Fenerbahçeliler, Mustafa Pektemek'in ceza sahasında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı beklemişti. Hakem Öztürk, VAR odasıyla uzun süre konuşma gerçekleştirdi. VAR incelemesine gerek görülmemesi üzerine oyun devam ettirmişti. Bu karar, Türkiye'nin gündemine otururken Mustafa Pektemek olaya dair açıklamalar yaptı.

 

 

"TOP ELİME ÇARPIYOR AMA TOPU GÖRMEDİM Kİ"

Pozisyonu anlatan Mustafa Pektemek, "Ben hakemle konuşmadım. Pozisyon görünmüyor mu zaten? Top elime çarpıyor ama ben topu da görmüyorum ki. Görmedim bir şey. Orada az kalsın takla atıyordum" ifadelerini kullandı.

 

 

Hakem Ümit Öztürk'le pozisyon üzerine konuşup konuşmadığı konusuna açıklık getiren tecrübeli futbolcu "Top orada elime çarpıyor ama hakemle 'Elime çarptı' şeklinde bir konuşmam olmadı" dedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 11
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    bu hatalar karşı rakibe olunca fenerbahçe insandır hata olur diyor kendilerine olunca.. GS maçında hasan ali topu çizgi dışından alıyor. hasanda biliyor dışarıda millet duruyor ama gelip gol atıyorlar hakem görmedi oluyor.. burdada görmemiş olamazmı...
    Cevapla
  • hak 4 yıl önce Şikayet Et
    yabancı hakem şart
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    yazik, orada az kalsin kaza geciriyormus. Gecmis olsun Mustafa, az kalsin takla atiyormussun.
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Görünüyor tabi görünüyor. Harmandalı oynamıyorsan o kollar ne öyle . Net Penaltı ve Ümit Serkan ikilisi yedi bizi. Kendilerini ve arkasındakileri Allah'a havale ediyoruz.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Jailson da görmedi, ama var gördü. Sıkıntı da burda. Çifte standart var. Kaldıki Jailson görmeden eline çarpan top,Alanya sporlu topçunun önüne geldi.Pektemeğe çarpan top Fenerbahçeli futbolcular ın boş kaleye gol atmasına engel oldu. 2 puan bariz bir şekilde yutuldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle