Gol öncesi tartışmalı an! 'Skoru değiştiren hata...'

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında Filip Novak ile bulduğu 2. gol öncesinde verilen korner kararı tartışmalara sebep oldu.

Gol öncesi tartışmalı an! 'Skoru değiştiren hata...'
Gol öncesi tartışmalı an! 'Skoru değiştiren hata...'
GİRİŞ 01.02.2020 21:08 GÜNCELLEME 01.02.2020 21:12
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 20. haftasında karşı karşıya geldiği dev maçta Bordo-mavililerin Novak ile bulduğu 2. gol öncesinde verilen karar tartışma yarattı.

Trabzonspor'da 32. dakikada Sosa'nın arka direğe yaptığı ortasına Campi kafayı vurdu, içeride yükselen Novak'ın kafa vuruşu ise ağlarla buluştu ve Bordo-mavililer 2-1 öne geçti.

Ancak pozisyon öncesinde Sörloth ile Serdar Aziz'in hava topu mücadelesinin ardından verilen korner kararının hatalı olduğu ve topun en son Sörloth'un müdahalesiyle dışarı gittiği yönünde itirazlarda bulunuldu.

VAR sistemi, protokol gereğince korner kararlarına müdahale edemiyor.

RIDVAN DİLMEN: "SKORU DEĞİŞTİREN HATA"

Pozisyonla ilgili NTV'de yorum yapan Rıdvan Dilmen, "İlk yarıda bu kadar tansiyonu yüksek maçta 'Aferin Ali Palabıyık' derken, autu korner verdi ve o da gol oldu. Sörloth'tan çıkan topa korner verdi. Yanlış bir karardı. Korner olmamış olsaydı, o oyuncular orada olmayacaktı. Skoru değiştirecek ciddi hata yaptı." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 59
  • Osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru korner değil....peki fb--bjk maçında bjk lehine verilmeyen penaltılar vardı buna ne demeli hak yerini buldu
    Cevapla
  • ahirzaman 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener birde deplasmanda oynadıpı oyunla maçı hak eden taraftı. Bunu herkes biliyor.
    Cevapla
  • Fener Ağlıyor 4 yıl önce Şikayet Et
    Kornerin üzerinden iki dakika geçmiş hala neymiş hakem korner niye vermiş böyle taçlar kornerler çok oluyor. Fener defans hatasını hakeme yüklüyor
    Cevapla
  • bolu beyi 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sonuçta hata hakkını arayınca ağladı oluyor hadi ordan
    Cevapla
  • aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    ikinci muriç vakasını yaşadık onu gören yok daha ikinci sarıdan atılan oyuncu kupa maçında cezasını çekmek için kırmızı gördü bilerek bu fenerbahçe aldatan oyunlarına devam ediyor hakemlerde hata yapabilir diyorsunuz bildiri yazıyorsunuz gizli toplantılar yapıyorsunuz limit arttırılıyor faletteyi anca öyle lisans çıkarabiliyorsunuz hala hakem bizi ezdi diyorsunuz
    Cevapla
  • muhterem 4 yıl önce Şikayet Et
    yaw he heee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle