Kasımpaşa'dan 4 transfer birden!

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa; Gerard Gohou, Usame Haddadi, Mickael Tirpan ve Anıl Koç'u kadrosuna kattı.

Kasımpaşa'dan 4 transfer birden!
Kasımpaşa'dan 4 transfer birden!
GİRİŞ 20.01.2020 17:04 GÜNCELLEME 20.01.2020 19:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de son olarak Trabzonspor'a 6-0 kaybeden ve Tayfur Havutçu ile yollarını ayıran Kasımpaşa kadrosunu değiştirmeye devam ediyor. Devre arasında birçok oyuncu ile yollarını ayıran ve kadrosuna yeni isimleri katan İstanbul ekibine Gerard Gohou, Oussama Haddadi, Mickael Tirpan ve Anıl Koç' geldi. 

 

 

Gerard Gohou TFF 1.Lig'de gol kralı olmuştu

Anıl Koç son olarak TFF 1.Lig ekiplerinde Altınordu takımında oynarken Gerard Gohou ise 2012-13 sezonunda K.Erciyesspor ile TFF 1.Lig'de gol kralı olmuş daha sonra Kazakistan ve Çin liglerinde oynadı. Mickael Tirpan ise son olarak Lokeren takımında Oussama Haddadi ise Al-Ettifaq takımında oynamıştı.

 

 

YORUMLAR 4
  • Türkler aranıyor 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerede bizim Türk futbolcularımız ? Nedir yabancı hayranlığı?O kadar futbola ilgi gidip Afrika’nın en geri kalmış ülkelerinden futbolcu ithal edip dünyanın parasını ödüyoruz. Ne akıllı bir spor camiamız var. Allah cc akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Erciyes 4 yıl önce Şikayet Et
    Gohou çok iyiydi Erciyes'te
    Cevapla
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu ve futbolcusunu ayaklar altına alan federasyon takım başkan ve yöneticilerin biran önce futboldan men edilmelerini bekliyoruz yabancı futbolcuya hayır
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    6 yiyince korktular heralde
    Cevapla