Ünal Karaman: Süper Lig'den 2 teklif aldım

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra 2 resmi teklif alan Ünal Karaman, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını söyledi.

Ünal Karaman: Süper Lig'den 2 teklif aldım
Ünal Karaman: Süper Lig'den 2 teklif aldım
GİRİŞ 17.01.2020 11:05 GÜNCELLEME 17.01.2020 11:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra İzmir'de ailesi ile birlikte vakit geçiren teknik direktör Ünal Karaman'ın sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağı ifade edildi.

Karadeniz Gazete'de yer alan haber şu şekilde oldu:

Karaman'ın yakın çevresine 2 resmi teklif aldığını ifade ederek, "Sağolsunlar Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra hem Antalyaspor hem de Malatyaspor'dan teklif aldım. Ama sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağım" dediği belirtildi.

Ailesi ile birlikte İzmir'de zaman geçiren Karaman'a özellikle Yeni Malatyaspor yönetiminin büyük ısrarda bulunduğu kaydedildi. Fakat Karaman'ın gelecek sezon hedefleri olan bir takıma gideceği belirtildi. Hatta bu sezon şampiyon olması durumunda Bursaspor'un başına da geçebileceği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyalı 50 60 yaş arası insanların Trabzonsporlu olmasının sebebidir Ünal Karaman
    Cevapla
  • metin44 4 yıl önce Şikayet Et
    malatya senin yuvan dön malatyaya seni özleyen çok seven insanları bekletme bence,malatyada ünal diyince akan sular durur bunu en iyi sen biliyorsun.
    Cevapla
  • Abuzer 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahadaki marifetlerini gösterdiği zaman sen hayatta değildin herhalde yaşın çok küçük!
    Cevapla
  • vatan61 4 yıl önce Şikayet Et
    niye hoca millete laf sokmak kadar sahada da marifetin var mı görelim sen mi trabzonu buyuttun trabzon mu seni belli olaydı iyiydi................
    Cevapla