Başakşehir'den Arda Turan için flaş karar!

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Başakşehir, Arda Turan'ı sezon arası çalışmaları için Antalya'da yapacağı kamp kadrosuna almadı.

Başakşehir'den Arda Turan için flaş karar!
Başakşehir'den Arda Turan için flaş karar!
GİRİŞ 05.01.2020 13:35 GÜNCELLEME 05.01.2020 16:12
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

 Medipol Başakşehir, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak üzere Antalya'ya geldi.

 

 

Süper Lig'de son maçını 28 Aralık'ta oynayan turuncu-lacivertli takımda 7 günlük devre arası izni bitti. Bu sabah Antalya'ya gelen Medipol Başakşehir, ilk çalışmasını akşam saatlerinde yapacak. 

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki İstanbul temsilcisinin kamp kadrosunda izinli olduğu bildirilen Arda Turan yer almadı. 

 

 

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'ne gelen Medipol Başakşehir, 13 Ocak'a kadar Maxx Royal'de çalışacak.

İlk hazırlık maçını 9 Ocak Perşembe günü saat 17.00'de Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile oynayacak Medipol Başakşehir, ikinci hazırlık karşılaşmasında ise 11 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya gelecek.

Turuncu-lacivertliler, Süper Lig'in ikinci yarısında ilk maçını ise 18 Ocak'ta evinde BtcTurk Yeni Malatyaspor ile yapacak.

ARDA TURAN İZİNLİ

Medipol Başakşehir'de, Gael Clichy, Edin Visca, Carlos Ponck, Robinho, Azubuike ve Junior Caiçara'nın yanı sıra Arda Turan'a da turuncu-lacivertli teknik ekip tarafından izin verildiği, bu yüzden kamp kadrosunda olmadığı öğrenildi.

Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını 05-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya'da sürdürecek olan Başakşehir'de adı bir süredir Galatasaray ile anılan Arda Turan'ın neden kamp kadrosuna olmadığı belli oldu. İstanbul ekibinde, Gael Clichy, Edin Visca, Carlos Ponck, Robinho, Azubuike ve Junior Caiçara ile birlikte Arda'nın da teknik ekip tarafından izinli olduğu, bu yüzden kadroda bulunmadığı belirtildi.

YORUMLAR 31
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    tuttuğu dalı kurutuyor arda
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    istemiyoruz ardayi zorla kitlemeye uğraşmayın cimboma.
    Cevapla
  • devo 4 yıl önce Şikayet Et
    yok silah, yok bayrampaşa , yok biz istanbulun kralıyız. türk futbolunun gelişimi bunların futboldan silinmesi ile olur,hiç çağlardan , merihden, yusuftanböyle şeyler duydunuzmu.Milliyetçilik yaptıda ne oldu milli takım dünya şampiyonumu oldu.Avrupaya giden kadro belli hepsi zımba gibi ahlaklı oyuncularımız.
    Cevapla
  • barselona 4 yıl önce Şikayet Et
    arda kesenizden mi yiyor.. çekemiyorsunuz. kaldı ki arda hasta olsduğu için teknik heyet izn verdi.
    Cevapla
  • Ali aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    şahsen bir ts lı olarak ardayı severidm ben iyi sporcuyu severim kim olursa olsun yalnız sporcu sporla ilgilenecek hocası gel dedmi geleçek çık dedimi çıkacak gir dedimi girecek kimse mensup olduğu camiadan büyük olamaz olmamalı şahsen ben fatih terimi sevmem ama senin hoçamsa uyaçaksın arda kendisine yazık etti atalarımız hazıra dağlar dayanmaz der arda sanırım çalışmadı ününün onu gündemde tutaçağını sandı yanıldı türkiye sporu için kayıp oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle