Yeni Malatyaspor'dan forvete ikinci transfer

Devre transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Spartak Trnava takımından 23 yaşındaki forvet Kubilay Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Gurbetçi futbolcuyla 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor'dan forvete ikinci transfer
Yeni Malatyaspor'dan forvete ikinci transfer
GİRİŞ 02.01.2020 12:59 GÜNCELLEME 02.01.2020 12:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarına hız veren Yeni Malatyaspor, forvet bölgesine ikinci transferini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılılar Kayserispor'dan renklerine bağladığı Umut Bulut’un ardından bu kez de Slovakya ekibi Spartak Trnava’da forma giyen 23 yaşındaki golcü Kubilay Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Avusturya doğumlu Kubilay Yılmaz, golcü özelliğinin yanı sıra kanatlarda da görev yapıyor. Sprinter özelliğiyle dikkat çeken Kubilay, iki ayağını da oldukça etkili kullanıyor.

Bu sezon Spartak Trnava formasıyla 10 karşılaşmaya çıkan genç futbolcu 3 gol kaydetti. Kubilay Yılmaz'ın Antalya kampına katılacağı belirtildi.

YORUMLAR 2
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor yönetimi uyumaya devam.. tık yok
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemserim ne yazik ki bizim durum bu sene biraz kiritik. Ya bir puan yada avrraj ile ligde kaliriz yada duseriz. Bakalim basimiza ne gelecek. Bekleyip gorelim. Zaten boyle olacagi lig baslamadan belli idi. Umarim biraz transfer yapilir oyun sistemi degistirilir de ikinci devre birseyler yapabilirz diyecem ama butun bunlar nasil saglanir nasil uygunur maya tutsrmi tutmzmi muamma bekleyip gorelim bakalim.
    Cevapla