Süper Lig'de zirve alev alev! İşte puan tablosu

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sezonun 17 haftalık ilk devresi tamamlandı ve Sivasspor ilk yarıyı zirvede tamamladı.

Süper Lig'de zirve alev alev! İşte puan tablosu
Süper Lig'de zirve alev alev! İşte puan tablosu
GİRİŞ 29.12.2019 21:20 GÜNCELLEME 30.12.2019 03:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper lig'de ilk yarının son maçında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor'u 2-1 mağlup etti ve devreyi 31 puanla 4. sırada tamamladı.

İlk yarının son haftasında gollü maçlar izlenirken, ilk 7 sıradaki takımların tamamı (Beşiktaş, Başakşehir, Trabzonspor, Galatasaray, Sivasspor, Alanyaspor ve Fenerbahçe) sahadan galibiyetle ayrıldı.

İKİNCİ YARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İkinci yarı 17, 18, 19, 20 Ocak 2020'de yapılacak 18. hafta maçlarıyla başlayacak ve sezon 17 Mayıs 2020'de tamamlanacak.

İŞTE PUAN DURUMU



18. HAFTA

Beşiktaş-:-Sivasspor
Gaziantep FK-:-Fenerbahçe
Başakşehir-:-Malatyaspor
Çaykur Rizespor-:-Gençlerbirliği
Trabzonspor-:-Kasımpaşa
Alanyaspor-:-Kayserispor
Ankaragücü-:-Konyaspor
Galatasaray-:-Denizlispor
Antalyaspor-:-Göztepe

 

 

YORUMLAR 3
  • Süleyman seba 4 yıl önce Şikayet Et
    3 büyükler denen takımlar ülkeyi ve ülke futbolunu batırdı. Hiçbirisi çıkıp mertçe yiğitçe maç kazanmadı hep kapalı kapılar ardında masa başında zengin yönetimleri ile kazanma derdindeler. Sivası ikinci yarı toz duman edecekler izleyin görün.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu takımları birleşip 3 takima karşı siyasi şampiyonluk için desteklemeli ve artık her şey değişmeli lig 3 ten büyüktür
    Cevapla
  • Yörük 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonu niye saymiyon 6 şampiyonluğu bulunan takim büyük takım değilmi ha Trabzonspor anadolu takımı diyorsan öyleyse Anadolu takimlarida şampiyon oluyormuş değilmi
    Cevapla