Rıdvan Dilmen: 'Beşiktaş taraftarı tarihe geçmiştir'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçında konuk ekibe çıkan iki kırmızı kart sonrası Beşiktaş taraftarının kararlara tepki göstermesini yorumladı.

Rıdvan Dilmen: 'Beşiktaş taraftarı tarihe geçmiştir'
Rıdvan Dilmen: 'Beşiktaş taraftarı tarihe geçmiştir'
GİRİŞ 27.12.2019 21:54 GÜNCELLEME 27.12.2019 23:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

 

 

"Beşiktaş taraftarına helal olsun, kafa yapıyorlar Fırat Aydınus ile. Tarihe geçtiler bugün. Öylesine ezilen bir hakem gördüler, içlerine sindiremediler. Vida faul yapıyor, Beşiktaş taraftarı bırak faulü, kartı vermediğini de biliyor hakemin. İtiraz ediyor, insansın, edersin. Sarı kartı veriyor, sonra onu kollama artık. Küfür ettiyse katılmam ama zaten adamı bitirmişsin, %100 kartlık pozisyonu vermedin. Kollama."

"TARAFTAR MHK İLE MAKARA YAPTI"

 

 

"Beşiktaş taraftarı Fırat Aydınus ile, MHK ile, Türk futbolu ile makara yapıyor. Ahmet beyin yaptığı mı daha çok can acıtır, Beşiktaş taraftarının yaptığı mı? Bugün Beşiktaş taraftarı güzel bir imza atmıştır. Doğru, haklı şekilde, fair play içinde şahane şekilde MHK ve TFF camiasını eleştirmiştir. Antrenörünü ve kendi oyuncusuna da yapmıştır bunu. Gençlerbirliği'nin oyunu ve Beşiktaş taraftarının duruşu beni etkileyen şey. Bu maç artık 2-1 de, 3-1 de bitse beni ilgilendirmiyor."

YORUMLAR 13
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak artık futbol izlemiyorum çünkü futboldan başka herşey var sahada maç kazanılmıyor artık futbol zevk vermiyor bence TFF derasyon başkanıda yabancı olmalıhakemlerde yabancı olmalı belki birşeyler değişir futbolda
    Cevapla
  • Faho 4 yıl önce Şikayet Et
    Hee tarihe geçti ilk defa hakemle maç kazandı ya Rıdvan efendi.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anladığım kadarıyla Rıdvan ağanın itirazı Gençlerbirliğine gösterilen ilk kırmızı karta fakat Rıdvan hoca şu hususu unutuyor. Beşiktaş'ın Caner'i de Malatya Spor maçında aynı şeyi yaptığı için atılmıştı. Hakem bir karar verdiyse karar doğru veye yanlış eleştiremezsiniz. Eleştirirseniz atılırsınız. Caner (penaltıya itirazdan) Nadir Çiftçi ise (devam kararına itirazdan) atıldılar.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir haftadır beşiktaşın fenerbahçe karşısındaki çok kötü futbolunu hakeme bağlayıp öyle bi algı yaptılarki gençler maçının böyle olacağını herkes biliyordu. Beşiktaş kulübü ve taraftarı kendileri iki yıl şampiyon olurken hakemler iyiydi o zaman şimdiye kadarki haksızlıkların yerine derken en küçük bi hakem hatası kendileri aleyhine olunca hep hakemliğini bitirme derdinde oldular. Cüneyt hocayı yedirmeyiz.
    Cevapla
  • Yörük GURD 4 yıl önce Şikayet Et
    Kartal'ın taraftarı da kalite.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle