İşte Süper Lig'in 'Noel'de cezalı' futbolcuları

Hristiyan dünyasında Noel haftası yaşanırken Süper Lig'de forma giyen birçok yabancı futbolcunun cezalı duruma düşmesi gözlerden kaçmadı. Son yıllarda bu durum artık bir klasik haline geldi.

İşte Süper Lig'in 'Noel'de cezalı' futbolcuları
İşte Süper Lig'in 'Noel'de cezalı' futbolcuları
GİRİŞ 25.12.2019 11:17 GÜNCELLEME 25.12.2019 11:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Avrupa'da ve dünyada Noel haftası yaşanırken, Türkiye'de de 2020 yılına giriş için sayılı günler kaldı. Süper Lig'de ilk yarının son maçları öncesi 16. hafta oynanan 9 maçta tam 15 futbolcu cezalı duruma düştü. Bu oyuncuların 12'si ise yabancı oldu. Konyasporlu Ömer Ali Şahiner dışındaki futbolcular 4. sarı kartlarını görerek cezalı duruma düştüler.

 

 

İşte Noel cezalıları listesi:

Kulisic (Ankaragücü), Moroziuk (Rizespor), Khalili (Kasımpaşa), Jerome (Göztepe), Gassama (Göztepe), Titi (Göztepe), Baiano (Gençlerbirliği), Berat (Gençlerbirliği), Stancu (Gençlerbirliği), Miguel Lopes (Kayserispor), Serdar Aziz (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Beşiktaş), Ömer Ali (Konyaspor), Skubic (Konyaspor), Thiago Lopes (Denizlispor)

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 9
  • İlahi Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan ve Kurban bayramında dayabancıları oynatın
    Cevapla
  • neyse ne 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun çok basit bir çaresi var maçlar bitene kadar hiç kimseyi bir yere göndermessin olur biter bak bakalım ozaman kimse böyle bir hileye baş vuruyor mu
    Cevapla
  • Elazıglı Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Normal bir durum zaten super ligde oynayan yabancı sayısı üç kat fazla yerli futbolcudan.. Müslüman ülkeyiz ama ramazan ayın da ifyarda maç oynatıyoruz bayram günü sabahı akşamı maç var hafta sonuna geldigi zaman Önce kendi dinimize sahip çıkalım, Tff bilmen o kadar bu işleri düşünen biri varmı acaba..
    Cevapla
  • RASO 4 yıl önce Şikayet Et
    kulupleride A takimina gondersin ozaman!
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Türklerden de serdar aziz olabilir mi acaba? foto atar yakında miamiden.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    bu seni hiç alakadar etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle