Aytemiz Alanyaspor Denizli'ye gol yağdırdı!

Süper Lig'in 16. haftasında Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 5-1 mağlup etti.

Aytemiz Alanyaspor Denizli'ye gol yağdırdı!
Aytemiz Alanyaspor Denizli'ye gol yağdırdı!
GİRİŞ 23.12.2019 21:57 GÜNCELLEME 23.12.2019 22:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmasında Denizlispor, Alanyaspor'u konuk etti. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, konuk ekip Alanyaspor'un 5-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

 

 

Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 35. ve 42. dakikalarda Welinton, 43. dakikada Djalma, 78. dakikada Papiss Cisse ve 88. dakikada Onur Bulut kaydetti. Denizlispor'un tek golünü ise 83. dakikada Estupinan attı.

Ligde 2 maç sonra kazanan Alanyaspor, bu galibiyetle puanını 26'ya yükseltti ve 6. sıraya çıktı. Süper Lig'deki 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Denizlispor ise 21 puanda kaldı ve 11. sırada yer aldı.

 

 

Alanyaspor, gelecek hafta Konyaspor'u konuk edecek. Denizlispor ise Ankaragücü deplasmanında puan arayacak.

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mehmet Metin, Yusuf Bozdoğan

Yukatel Denizlispor: Stackhowiak, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Lopes, Sackey (Dk. 46 Aissati), Murawski, Sacko (Dk. 73 Mehmet Akyüz), Estupinan, Barrow, Rodallega

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Baiano, Ceyhun Gülselam (Dk. 76 Musa Çağıran), Salih Uçan (Dk. 83 Onur Bulut), Campos, Bakasetas, Efecan Karaca, Fernandes (Dk. 68 Cisse)

Goller: Dk. 36 ve 42 Welinton, Dk. 43 Campos, Dk. 78 Cisse, Dk. 86 Onur Bulut (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 83 Estupinan (Yukatel Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 28 Ceyhun Gülselam, Dk. 54 Nsakala, Dk. 90+1 Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 67 Lopes (Yukatel Denizlispor)

YORUMLAR 9
  • Kaşli Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanya falan şampiyon olamazda.ligde koşturur ancak.
    Cevapla
  • Zūrih AK Ūlkùcū 4 yıl önce Şikayet Et
    Cal Ūlkūcù yorumlu gardaşima aynen katiliyorum.Isvicreden saygi sevgi ve hūrmetmerimle.
    Cevapla
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Gavurlara parayı savurun yerli futbolcunun ödemesini yapmayın başarıdan bahsedin takım yöneticileri milletin parasını yabancılara peşkeş çekiyorlar yabancı futbolcuya hayır
    Cevapla
  • CAL ūlkůcū 4 yıl önce Şikayet Et
    Istanbula yazmaya bile değmez.vefasiz esas.istanbul yorumlu kįşlier.futbol bu.ne alaka vefa ile alakasi.Vefa dersen bunca yatirama karşi esas vafasiz sizin yazdiğiniz gibi vefasiz istanbul.
    Cevapla
  • AKkent AKhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yònetim ve bu būtce ile bu ìş gitmez.Denizlinin spor sever ilim sever zenginleri bu īşe bir el atma zamani gecmek ūzeredir.Alanyanin nùfúsù parasal gùcù neki 5 gol yenir.utanmak ve dùşūnmemiz gerekir.yönetim ve Teknik heyet ve takim yenilenmelidir.yarin cok gec olur.Denizli icin iri diri bir olmak gerek.Ben Denizli sporlu 62 yaşinda biri olarak başlm yerde utaniyorummmm.
    Cevapla
  • Abdullah64 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanyanin nufusu 320 bin. Yazin bazen 500 bin. Zengin de. Ama il değil işte...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle