Havutçu: 'Üzgünüm. Beraberliği yakalayabilirdik'

Süper Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK'ye 4-3 yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Tayfur Havutcu, sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Havutçu: 'Üzgünüm. Beraberliği yakalayabilirdik'
Havutçu: 'Üzgünüm. Beraberliği yakalayabilirdik'
GİRİŞ 21.12.2019 20:51 GÜNCELLEME 21.12.2019 20:51

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Havutcu, 4-1 geride tamamladıkları ilk yarıda basit goller yediklerini belirtti.

İlk yarıda kötü bir performans sergilediklerini vurgulayan 49 yaşındaki teknik adam, "Üzgünüz. Evimizde galip gelmek istiyorduk. İlk yarı bizim için kabus gibiydi. Kötü oynadık. Reaksiyon göstermedik. Rakibin işini kolaylaştırdık. İkinci yarıda ise çok farklı bir maç vardı. İstediğimiz golleri bulduk, penaltı yakaladık. En kötü beraberliği sağlayabilirdik. Golü erken bulsak belki maçı da kazanabilirdik." diye konuştu.

Savunmada sıkıntılarının olduğunu dile getiren Tayfur Havutcu, "Devre arasında gerekli takviyeler yapılacaktır. Son maçı iyi bir şekilde geçirip devre arasına girmek istiyoruz. Gol atma sıkıntımız yok, basit goller yiyoruz. Takım savunmasını geliştirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.