Lider Sivasspor'dan devre arası bombası!

Süper Lig'in lideri Sivasspor, Sao Paulo'da oynayan 30 yaşındaki golcü Alexandre Pato'yu transfer etmek girişimlere başladı.

Lider Sivasspor'dan devre arası bombası!
Lider Sivasspor'dan devre arası bombası!
GİRİŞ 21.12.2019 14:17 GÜNCELLEME 21.12.2019 14:17
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Sivasspor sürpriz bir transfer hamlesine imza atabilir. Fox Sports Brezilya'nın haberine göre, Kırmızı beyazlılar, Sao Paulo forması giyen Alexandre Pato'ya teklif yaptı.

Şu anda hücum hattında Fernando, Emre Kılınç ve Yatabare'yi bulunduran Kırmızı-beyazlıların bu transferi noktalamak istediği iddia edildi.

Sivasspor, 30 yaşındaki Pato için Sao Paulo'ya teklif götürürken, bu transferi noktalayarak şampiyonlukta daha iddialı bir konuma gelmek istiyor.

Daha önce benzer şekilde Robinho'yu kadrosuna kattığı ve teknik direktör olarak Roberto Carlos'u getirdiği anımsatılan Sivasspor'un Pato'yu da transfer edebileceği belirtildi.

Alexandre Pato kariyerinde forma giydiği 380 maçta 154 gol 46 asist yaptı. Bu sezon ise 20 maçta forma giyen Brezilyalı 5 gol attı. Pato'nun Sao Paulo ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)

YORUMLAR 31
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Roberto Carlos'u getüreceğük dediklerinde de çok gülmüştük . Getümediler mi ? !!!
    Cevapla
  • Gerekyok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu patoyu yıllardır herkes almak istedi ama adam gelmek istemedi.takimi bozar ara transfer risklidir şampiyonluk mi gelmesinki yeterk i istikrar sürsün.sivasa şampiyonluk yakışır.
    Cevapla
  • Hakan YILDIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu Takimlarina Şampiyonluk Yakişir. İnşaAllah hedefleri şampiyonluk olur.
    Cevapla
  • Enişte 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas ile ilgili olumsuz bir ön yargıya sahip değilim. İnşallah şampiyon olur da hep birlikte seviniriz. Lakin burası Türkiye...İkinci yarıda bir şekilde Sivas veya şampiyonluğa oynayan herhangi bir anadolu takımını geriye doğru çekeceklerdir. Bu kadar yüksek rakamların döndüğü bir Türkiye ligi ortamında hiçbir anadolu takımının şampiyon olmasına müsaade edileceğini zannetmiyorum. İnşallah yanılırım..
    Cevapla
  • Redjeep 4 yıl önce Şikayet Et
    Alirsaniz super lig icin buyuk transfer olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle