Olaylı Tuzla-G.Saray maçı PFDK'lık oldu!

Zirat Türkye Kupası'nda oynanan Tuzlaspor - Galatasaray maçıyla ilgili olarak altı ismin PFDK'ya sevk edildiği açıklandı.

Olaylı Tuzla-G.Saray maçı PFDK'lık oldu!
Olaylı Tuzla-G.Saray maçı PFDK'lık oldu!
GİRİŞ 19.12.2019 20:14 GÜNCELLEME 19.12.2019 21:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda yapılan Tuzlaspor-Galatasaray maçında yaşananlar nedeniyle iki kulübün yanı sıra Galatasaray'dan futbolcu Jimmy Durmaz ve kulüp görevlisi Ömer Kılıç'ı, Tuzlaspor'dan ise teknik direktör Gürses Kılıç ile futbolcular Gökhan Çıra ve Bayram Olgun'u PFDK'ye sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray'ın, çirkin ve kötü tezahürat, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve saha olayları nedeniyle PFDK'ye gönderildiği belirtildi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Jimmy Durmaz ve kulüp görevlisi Ömer Kılıç'ın ise saldırı gerekçesiyle tedbirli olarak disipline sevk edildiği aktarıldı.

Tuzlaspor Kulübünün, saha olayları ve talimatlara aykırı hareketler, futbolculardan Bayram Olgun'un saldırı, Gökhan Çıra'nın ise sportmenliğe aykırı açıklamaları ve hakareti nedeniyle tedbirli olarak disipline gönderildiği kaydedildi.

Ayrıca, Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç'ın da müsabaka sonunda yayıncı kuruluşa yapmış olduğu röportajdaki sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Fenerbahçe Kulübünün de Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle disipline gönderildiği aktarıldı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 12
  • Meto 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’a karşı her zamanki organize işler. Karar sonucunda Fatih Terim’e 10 maç ceza verirlerse kimse şaşırmaz
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    20 maç olur kurtuluruz artık
    Cevapla
  • Tonyali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçta Tuzlaspor ciddi bir hazımsızlık yaşadı, Galatasaray'ın yine yedek bir kadro ile çıkıp hezimete uğramasını bekliyorlardı, ama tersi oldu, bunu da hazmedemediler, olaylara sebep olan, eşi de bir trans (dönme) olan, gökhan ismindeki topçudur. Bu kişi kısa süre önce fıtık ameliyatı olmuş ve oynayamacak durumda olduğu halde neden kadroya alındı, onu bir açıklasınlar önce...
    Cevapla
  • ebeleb 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin her zamanki çirkef işleri.
    Cevapla
  • safi 4 yıl önce Şikayet Et
    Volkan olmalı oralarda Bi yerde. İyi baksınlar.
    Cevapla
  • efsane 4 yıl önce Şikayet Et
    fotbol deyil savas bizim.fotbol anlayasimiz bitmis ingiliz fotbolunu seyredin adamlar fotbol oynuyor kabadayilikla mac aliyorlar
    Cevapla
  • joker 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha futbol diyemiyorsun bir de yorum yapıyorsun ya bravo.
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Muslera yoktu yani olaylarda
    Cevapla
  • cio baba 4 yıl önce Şikayet Et
    gördük adam mı madam mı
    Cevapla
  • Harbi 4 yıl önce Şikayet Et
    Muslera gibi adam gibi adam varmı futbol camiasında adamdır adam
    Cevapla
  • Tonyali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevkler, hakem ve gözlemci raporuna göre yapılır, onlar görmedi de sen mi gördün? Olaylara sebep olan kişi, bir trans ile evli olan Gökhan ismindeki topcudur. Kendisi zaten göz korkusu sebebi ile özür de dilemiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle