Tayfur Havutçu: 'Maçın kırılma anı...'

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Tayfur Havutçu, sahadan puansız ayrılmalarına rağmen önemli kazanımlar edindiklerini söyledi.

Tayfur Havutçu: 'Maçın kırılma anı...'
Tayfur Havutçu: 'Maçın kırılma anı...'
GİRİŞ 08.12.2019 22:11 GÜNCELLEME 08.12.2019 22:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Lacivert-beyazlı takımın başında ilk maçına çıkan Havutçu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a karşı 80 dakika 10 kişiyle mücadele ettiklerini belirterek, "Ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Mustafa Pektemek'in kaçırdığı pozisyon, maçın kırılma anıydı. O pozisyonu değerlendirebilseydik müsabakayı kazanabilirdik. Bazen kaybederken de kazanımlar olur. Bu da öyle bir maçtı. Oynadığımız oyun, önümüzdeki haftalara umutla bakmamızı sağlayacak." ifadelerini kullandı.

 

 

İyi bir takım olduklarını ve ligde bulundukları konumu hak etmediklerini vurgulayan Havutçu, "Devre arasına kadar maksimum seviyede puan toplamayı hedefliyoruz. Oyuncularımın performansından memnunum." diye konuştu.

Tayfur Havutçu, bir basın mensubunun "Maç 11'e 11 devam etse farklı bir sonuç çıkar mıydı?" sorusuna ise, "Bir kişi eksik oynamak her zaman dezavantaj. Karşılaşma 11'e 11 devam etse kazanabileceğimize inanıyorum. Maçı 10 kişiyle de en azından berabere bitirebilirdik." cevabını verdi.

 

 

YORUMLAR 3
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam o uzatmada şut çeken oyuncuyu bir kadro dışı bırakırdım.. Niye topu auta atıp topu biran önce Besiktasa verdi ? Basarsın topa 3-5 pas yaparsın maç biter..Entersan gecen yıl hakem Rizede Galatasaraya 9 dk uzatma verdi Rizeli bir oyuncu 40 mt auta vurup topun Galatasaraya geçmesini sağladı..Art niyet aramıyoruz ama futbolcular biraz aklını kullanmalılar..Milyonlara oynuyorlar neticesinde..
    Cevapla
  • TAYGUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçın kırılma anı senin beşiktaş lı olman ve arda kardeşler in verdiği vermediği faullerdir.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izledim. 10 kişi kalan Kasımpaşa 1-0 öne geçtikten sonra Beşiktaş'ın sağlı sollu atakları sonucunda Caner'in golüne engel olamadı. Beşiktaş Caner ile bulduğu beraberlik golünden sonra Beşiktaş farka da gidebilirdi. Fakat maçın ikinci yarısında beraberlik golüne güvenerek ortada bir oyun sergilemeye çalışan Beşiktaş, eski oyuncusu Qereajmanın asisti ile kalesinde ikinci golü görünce Abdullah Avcı çok büyük risk alarak forveti üçlemek zorunda kaldı.
    Cevapla