Konyaspor'dan Aykut Kocaman kararı!

Konyaspor, son dönemde alınan kötü sonuçlar sonrası takımdan ayrılabileceği konuşulan Aykut Kocaman için destek açıklaması yaptı.

Konyaspor'dan Aykut Kocaman kararı!
Konyaspor'dan Aykut Kocaman kararı!
GİRİŞ 04.12.2019 13:25 GÜNCELLEME 04.12.2019 13:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yeşil-beyazlı kulübün "Hocamızın dün yanındaydık bugün de yanında olmaya devam edeceğiz" başlıklı açıklaması şu şekilde:

 

 

Son haftalarda takımımızın aldığı sonuçlar hepimizi ziyadesiyle üzmektedir. Bunun neticesinde doğal olarak eleştirilerin de yoğunlaştığını görüyoruz. Tamamen “Konyaspor Sevgisi” üzerine inşa edilen haklı eleştirilerin her zaman başımızın üstünde yeri olduğunu ve bunları değerlendirdiğimizi, kayıtsız kalmadığımızı ifade etmek isteriz.  
Bununla birlikte mevcut durumdan vazife çıkaran ve ortamı özellikle germek, camiamızı karıştırmak isteyenlere en güzel cevabı yine taraftarlarımızın vereceğine de inanıyoruz. 

Bir süreden beri yaşadığımız ve hepimizin enerjisini düşüren bu kötü günleri, yönetim kurulumuzun her şart ve ortamda birlikteliği, teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman’ın duruşu, bilgi, beceri ve tecrübesi, camiamızın da kenetlenmesiyle güçlü bir şekilde aşacağımızdan şüphemiz yoktur. 

 

 

Sayın Hocamızın dün yanındaydık bugün de yanında olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda atacağı adımların her zaman destekçisi olacağız.

Bu vesileyle taraftarlarımızı yeniden ve güçlü bir başlangıç için Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Gaziantep maçına davet ediyoruz.

YORUMLAR 18
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman beyfendi bir insan,ve çalışkan bir hoca,takım şu an inişte olabilir ama unutulmamalı her inişin bir çıkışı vardır,ben buna tüm kalbimle inanıyorum
    Cevapla
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Rıza Çalımbay şehirle uyum sağlamadı diye gönderdiniz, Aykut Kocaman şehirle uyum sağladı.Hayırlı uğurlu olsun.
    Cevapla
  • deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut bırakıp pes etmemeli ara tatilde takımına gerekli takviye ile birlikte bizlere sıkı bir konyaspor izletebilir bırakıp gitmek en kolay yol buda Aykut un ne kişiliğine nede imajına uygun değildir.
    Cevapla
  • omer ts 4 yıl önce Şikayet Et
    bence tüm suç trabzonsporda... inanmayan aykuta sorsun...
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş nedir bu düşmanlık ya sürekli Aykut hoca , bırak artık ya geçmişte yapilmiş bir iki yoruma takilip kalma, sürekli ayni eleştiri sıktı artık. Hoş olmuyor inan. Zaman zaman bütün teknik adamlar konuşuyor. Doğru veya yanlış. Ama uzatmamak lazım. Yakışmıyor TS li kardeşlerimize , biz düşman deiliz bakma sen birkaç kendini bilmez aramizi bozmaya calisior. Sizi seviyoruz. Selamlar...
    Cevapla
  • Aytac Altıparmak 4 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
  • aykuta 4 yıl önce Şikayet Et
    aliler, selim ay, volkan fındıklı, oviçler gitmeden takımda başarı beklenmesin! aykut hocanın bu isimlerde ne bulduğuna bunların gerçekten topçu olduğuna inanmak zor ama! transferin en kötü takımı konyaspordur giden hiçbir oyuncunun yerine daha kalitelisi alınmadı! taraftar da aykut diye ölüyor! kupa kazandırdı, lig 3. sü yaptı ama o zaman takım iskeleti iyiydi. şimdi maya tutmadı teşekkür edin istifasını versin! konya ligden düşerse birdaha süper lig yüzü göremez o muhteşem stada yazık olur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle