Büyük tepki! 'Yaptığını ahlaki bulmuyorum'

Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuoşoğlu, Anderlecht'in Papiss Cisse için yaptığı teklifi ve bu tekliften duyduğu rahatsızlığı anlattı.

Büyük tepki! 'Yaptığını ahlaki bulmuyorum'
Büyük tepki! 'Yaptığını ahlaki bulmuyorum'
GİRİŞ 29.11.2019 11:22 GÜNCELLEME 29.11.2019 11:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuoşoğlu, "Papiss Cisse ile ilgili transfer haberleri devam ediyor. Sezon başı Anderlecht istedi, Newcastle United'ın devre arasında talip olacağı konuşuluyor. Gazetelerde Galatasaray iddiaları var. Papiss Cisse için masada herhangi bir teklif var mı?" şeklinde gelen soruya, "Papiss Cisse ile ilgili söylentileri biz de duyuyoruz ancak bize gelen bir şey yok. Anderlecht sezon başı transfer döneminin bitimine üç gün kala futbolcuya, iki gün kala da bize teklif gönderdi. İki gün sonra maç var, yerine kimi alacağız? Zaten teklifleri de bizi tatmin etmedi. Bazı kulüplerin ahlaki durumlarını düzeltmesi gerekiyor. Duruyorsun, duruyorsun, ligin başlamasına iki gün kala bir futbolcuya teklif götürüyorsun. Bu olacak şey değil. Kulübümde bulunan futbolculara lig başlamadan yirmi gün önce, bir ay önce teklif gelirse, anlaşabilirsek satabileceğimi her zaman söylemişimdir. Ben şahsen, bir futbolcuya ligin başlamasına iki gün kala teklif yapmam. Oyuncu transfer listesindeyse kulübünde, değerlendirilir ama Anderlecht'in yaptığını ahlaki bulmuyorum. Papiss Cisse ile ilgili söylentileri duyuyoruz, söylentiler olur fakat bize gelen bir şey yok." diyerek cevap verdi.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • Tufan Kavraz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan başkanım, o teklifi Diagne, Anderlecht'le anlaştım deyip C. Brugge'le anlaştığı için mecburen yapmışlardır. Yani ahlaksızlık değil, çaresizlik.
    Cevapla