Kulüpler Birliği için tek aday Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor'un başkanı Ahmet Ağaoğlu, ilk başta sıcak bakmasa da artan baskılar nedeniyle Kulüpler Birliği'nde de başkanlık koltuğuna oturmaya yakın gözüküyor.

Kulüpler Birliği için tek aday Ahmet Ağaoğlu
Kulüpler Birliği için tek aday Ahmet Ağaoğlu
GİRİŞ 27.10.2019 15:22 GÜNCELLEME 27.10.2019 15:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlk günlerde Kulüpler Birliği başkanlığına sıcak bakmayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gelen baskılara daha fazla dayanabilecekmiş gibi görünmüyor.

 

 

Son olarak, uzun süre birliğin başkanlığını yapan Göksel Gümüşdağ'ın da Ağaoğlu'nu işaret etmesi üzerine, ilk toplantıda Trabzonspor'un patronunun ikinci bir başkanlık koltuğuna oturması bekleniyor.

Ağaoğlu başkanlık için daha önce Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'i işaret etmiş Sepil de Ağaoğlu'nu istediğini söylemişti. (61saat)

 

 

YORUMLAR 4
  • Ertan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ts nin başarısını düşürmek için yapılan bu hamleye kanmayiniz sayın baskanim..
    Cevapla
  • alpagu 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın vesselam taraftar rahat bir nefes aldı sayende başkanım Trabzonspor a senin gibi varını yoğunu mesaisini harcayan bir başkan gelmedi taşlar iyice yerine oturana kadar hiç bir yere gitmeyin
    Cevapla
  • karahüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    insaallah böyle bi yanlisa girmez.. önceliği ts bu borc girdabından cikarması bununda diger kulüplerimize örnek teşkil etmesi icin kamusal baskının oluşmasi.. Millet artik parasal şovun bittigini anlasin..
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım girmeyin bu işe enerjinizi takımın üstünden çekmeyin
    Cevapla