20 saniyede kırmızı gören Serkan taraftarı ikiye böldü

Süper Lig'de, İttifak Holding Konyaspor - BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının henüz 20'nci saniyesinde kendisine doğru gelen topu ceza sahası dışında elle kontrol ederek kırmızı kartla oyun dışı kalan milli kaleci Serkan Kırıntılı konusunda, yeşil-beyazlı taraftarlar ikiye bölündü. Bazı taraftarlar 34 yaşındaki deneyimli eldivene sahip çıkarken, bazı taraftarlar ise eleştiride bulundu.

20 saniyede kırmızı gören Serkan taraftarı ikiye böldü
20 saniyede kırmızı gören Serkan taraftarı ikiye böldü
GİRİŞ 22.10.2019 16:00 GÜNCELLEME 22.10.2019 16:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 8'inci haftanın kapanış karşılaşmasında dün akşam sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olan İttifak Holding Konyaspor cephesinde, maçtan çok kaleci Serkan Kırıntılı konuşuluyor. Serkan, maçın henüz 20'nci saniyesinde kendisine doğru gelen topu ceza sahası dışında elle kontrol etti ve direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Mağlubiyet nedeniyle üzüntü yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlar, Serkan Kırıntılı konusunda ikiye bölündü. Sosyal medya hesaplarında pozisyon hakkında yorumda bulunan bazı taraftarlar, "Serkan'ın bu takımda her zaman kredisi var. Çok maç kazandırdı, acımasızca eleştirirsek Serkan'ı kaybederiz. Sen adamsın Serkan. Herkes hata yapar. Olsun be Serkan. Biz seni sevip, destekliyoruz. Serkan'a destek zamanı" diyerek milli eldivene sahip çıktı. Bazı taraftarlar ise tecrübeli file bekçisine eleştiriler yöneltti.

Serkan Kırıntılı, yeşil-beyazlı forma altında 152 maçta forma giyip, kalesinde 169 gol gördü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • haskonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdi serkanı seviyoruz sorun yok. ama böyle kritik bir maçta topu kafasıyla veya ayağıyla rahatlıkla uzaklaştırabileceği bir pozisyonda elleriyle istercesine tutması kabul edilemez! bu pozisyonda yetişemese gol olsa kimse serkana bir şey demez! keşke o pozisyon gol olsaydı serkan takımı yanlız bırakmasaydı! böyle deneyimli bir kaleci böyle bir hata yapamaz. Yoksa serkanın kredisi ve takıma verdiği desteği kimse inkar etmiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur. Konyaspor da ciddiyetsiz hareketler kabul edilmemeli serkan ceza ödemeli.
    Cevapla
  • osman42kny 4 yıl önce Şikayet Et
    ikiye bölünme diye bir şey yok konya her zaman tek yürektir ilk anda bazi taraftarlar o anki yaşanan olayla ilgili duygusal yaklaşım ortaya koyabilir bu normal.serkan KONYA nın ve ülkemizin bir değeridir bu değeri kaybetmeyiz.icimizde az da olsa ergen zihniyetinde olanlar olabilir o ergenleri dikkate almıyoruz.serkan bu güne kadar sayısız maçta kurtardığı kritik pozisyonlarda takımı kurtarmıştır.bir hata ile silip atacak değiliz
    Cevapla
  • tuncay 4 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim iste konyali hemserim sizede bu yakışır
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo tek kelimeyle mükemmel bir yorum
    Cevapla