Başkan açıkladı! 'Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde...'

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten Sergen Yalçın, Sadık Çiftpınar ve VAR kararları hakkında açıklama geldi.

Başkan açıkladı! 'Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde...'
Başkan açıkladı! 'Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde...'
GİRİŞ 09.10.2019 20:55 GÜNCELLEME 09.10.2019 21:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Adil Gevrek, "7 haftada 10 puan topladık. Lig öncesinde de UEFA Avrupa Ligi maçları oynadık. Süper Lig'de ilk 7 haftada takımımdan memnunum. Milli ara var. Bu milli ara sakatlarımızın iyileşmesi için iyi olacak. Geçen sezon ligi 5. sırada bitirdik, bu sezon hedefler büyüdü. Ekonomik ve sportif anlamda ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Anadolu takımların daha güçlü ya da o takımlar arasında şampiyon olması ligimizin kalitesini artırır. Gönül ister ki Yeni Malatyaspor şampiyon olsun. Yeni Malatyaspor neden şampiyon olmasın?" ifadelerini kullandı.

 

 

'Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde fesih maddesi yok'

Teknik direktör Sergen Yalçın hakkında konuşan Gevrek, "Sergen Yalçın, Beşiktaş camiasında çok sevilen bir isim. Taraftarların da Sergen Hoca'yı istemesi gayet normal. Bizim ya da Sergen Hoca'nın bu konuda yorum yapması etik olmaz. Şu anda Sergen Yalçın takımımızın hocası, Beşiktaş'ta da Abdullah Avcı görev yapıyor. Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde herhangi bir fesih maddesi yok." dedi.

 

 

Sadık Çiftpınar açıklaması

"Transfer konuşmak şu anda erken olur. Sadık Çiftpınar takımımızda kaptanlık yapmış önemli bir oyuncu, devre arasında da bu transfer konuları konuşulabilir."

"VAR'ı kullananlar hata yapıyor"

"VAR'a çoğu kulüpler destek verdi. Bu kulüplerden birisi de biziz. VAR geldikten sonra da hakemlerimiz çok konuşuldu. Hatalar yapılabilir fakat bazı hatalar tolere edilemiyor. VAR hata yapmıyor, VAR'ı kullananlar hata yapıyor. Her şeye rağmen VAR'ın olması lazım."

YORUMLAR 2
  • Sadık Edendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Alın şu Sadık'ı artık başımıza bela oldu ;)
    Cevapla
  • deniz ışık 4 yıl önce Şikayet Et
    sadığın kıymetini ancak biz malatyalılar anlarız sadık sürekliliği olan iyi bir oyuncu karakterli alçak gönüllü kardeşimizdir başımızın gözümüzün üstünde yeri var.
    Cevapla