Sergen Yalçın'dan 'Beşiktaş' cevabı!

Yeni Malatyaspor'un hocası Sergen Yalçın, isminin Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili, "Bu konulara çok girmeyelim. Şu anda bunlar çok konuşulacak konular değil." dedi.

Sergen Yalçın'dan 'Beşiktaş' cevabı!
Sergen Yalçın'dan 'Beşiktaş' cevabı!
GİRİŞ 01.10.2019 20:11 GÜNCELLEME 01.10.2019 20:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yalçın, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında kötü oynadıklarını ve mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

 

 

Geride kalan maçları unutup, önlerine bakmaları gerektiğini ifade eden Yalçın, "Kaybettiğimiz müsabakadan almamız gereken dersleri görerek Yukatel Denizlispor maçına hazırlanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

 Yukatel Denizlispor karşılaşması öncesinde takımda bazı eksiklerin olduğunu anımsatan Yalçın, şöyle devam etti:

 

 

"Mina ve Gökhan Töre bu maçta yanımızda olamayacaklar. Bifouma'nın oynama ihtimali var gibi görünüyor. Şimdiye kadar 10 maç yaptık. UEFA maçlarından önce iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Bu da oyuncularımız ciddi performans sergilediği zaman sakatlık geçirmelerine neden oldu. Bunu normal görüyoruz. Milli maç arasından sonra bütün oyuncularımız takıma dönecek, takım halinde çalışma imkanımız olacak. Çok geniş bir kadroya sahip değiliz. O yüzden oyuncularımızın tamamının maç oynayacak seviyede olması lazım."

Sahalarında yapacakları Yukatel Denizlispor karşılaşmasını çok önemsediklerine dikkati çeken Yalçın, kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Beşiktaş iddialarına ilk kez yanıt verdi

Sergen Yalçın, isminin Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi için anıldığının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Bu konulara bence çok girmeyelim. Şu anda bunlar çok konuşulacak konular değil. Herkesin kendi takımı var. Ben burada çalışıyorum. Oranın bir hocası ve başkanı var. Buranın da başkanı var. Hiç kimseye saygısızlık yapmayalım. O yüzden bu konulara fazla girmeyelim. Çünkü kimsenin faydasına olmaz."

YORUMLAR 5
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Sergen gibi bir adamdan böyle bir mütevazilik beklemezdim ama hakikaten beni mahcup etti. Bence Malatya Spor şimdiden kendisine bir hoca adayı arasın. Çünkü ister isteyelim ister istemeyelim Sergen büyük bir ihtimalle Beşiktaş'ta diyebiliriz. Sergen Beşiktaş'ı kaldırır mı? bence kaldırır. Bir kaç hafta belki bocalar ama ondan sonra takımı oturtacağına inanıyorum. Aslında Beşiktaş'ın güzel bir kadrosu var fakat o kadroyu oynatabilecek adam yok. Zaten Abdullah Avcıdan'da artık bu saatten sonra Beşiktaş'a bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • sez6055 4 yıl önce Şikayet Et
    helâl olsun cok doğru yorum nezaman nasil konuşulacağını cok iyi biliyor.
    Cevapla
  • Kızılelma 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşi sergen kaldıramaz 3 mac sonra takımı bırakır kacar halı saha adamı.
    Cevapla
  • OFLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakın sergen sakın, bu durumda gelirsen ve takım düzelmezse bir daha bu takıma gelmen çok zor olur. Sezon ortası veya sonu gel, istediğin gibi takımı düz oynat. Bu şekilde zor olur. Seviliyorsun, kendine yazık etme. Sonradan daha iyi işler için mutlaka geleceksin.
    Cevapla
  • Kudret 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Sergen. Yalçın
    Cevapla