Quaresma'dan Fikret Orman'a çok ağır sözler!

Süper Lig'de Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olan Kasımpaşa'da Ricardo Quaresma, Beşiktaş'tan ayrılık süreci hakkında konuştu.

Quaresma'dan Fikret Orman'a çok ağır sözler!
Quaresma'dan Fikret Orman'a çok ağır sözler!
GİRİŞ 30.08.2019 23:54 GÜNCELLEME 30.08.2019 23:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa'nın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Ankaragücü maçının ardından Beşiktaş'tan ayrılış süreci hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"BEŞİKTAŞ BAŞKANI BENİM OLMAYAN BİRİSİ"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisini istemediğini dile getiren Quaresma, "Aslında çok fazla konuşacak bir şey yok. Herkesin bildiği gibi Beşiktaş başkanı beni istemediği için Beşiktaş'tan ayrıldım. Beşiktaş'ta çalışanlara ve orada bulunduğum süre boyunca beni destekleyen taraftarların hepsine çok teşekkür ediyorum. Şimdi artık Kasımpaşalıyım. Kasımpaşa için mücadele etme zamanı. Dediğim gibi Beşiktaşlı taraftarlara, başkan hariç çünkü başkan artık benim için olmayan birisi, orada çalışan herkese bana gösterdikleri sevgi için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş her zaman kalbimde olacak." dedi.

"DAHA FAZLA KONUŞMAYA GEREK YOK"

"Kırgınlık var mı" sorusunu da yanıtlayan Quaresma, "Beşiktaş başkanı hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok. Umarım siz de daha fazla soru sormazsınız. Artık Kasımpaşa'dayım ve burada bulunduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Quaresma, Ankaragücü ile oynanan maç için ise "Rakibimizden daha iyi oynadığımızı düşünüyorum ama kaleyi bulan tek şutları gol oldu. Futbol şansı biraz onların yanındaydı. Ancak halen önümüzde daha çok maç var. Başımı dik tutma ve daha iyisini yapmak için çalışma zamanı" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 11
  • Ege 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsaydim Besiktas'tan ayrilmazdim ama kasimpasa'da iyi takimdir
    Cevapla
  • greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam sadece şampiyonlar Ligi'nde takıma yaptığı katkıları ile aldığı parayı çoktan çıkarmış ve hak etmiştir. Gidişi etik olmamış güzide kulübümüze yakışmamıştır.
    Cevapla
  • ahmet43 4 yıl önce Şikayet Et
    turkiyenin en fazla isabetli orta yapan kanat oyuncusuna sen de ne oynadin ki diyen yorumcular. iki senedir şampiyonluğun verilme sebebi olan fiko ya tek kelime etmemis. biz gercekten futbol cahiliyiz.
    Cevapla
  • Seba 4 yıl önce Şikayet Et
    Fazla uçmuş, daha doğrusu uçurmuşlar bunu. Bir iki sezon önce porto, sporting ve mls vs diye sayıklıyordu, kimse Fikret başkanın verdiği paraya yanaşmadı, hatta yarısına bile temas etmedi, evde kaldı, şimdide yine ego tavanı hâli aynı artistikleri yapıyor, ve de bir sürü laf salatası ile. Gönderilmesine geç bile kalındı aslında.
    Cevapla
  • yaman 4 yıl önce Şikayet Et
    İstemek zorunda mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle