Gazişehir evinde çok farklı! 5 gol 2 kırmızı kart

Süper Lig'in 2. haftasında Gazişehir FK, 9 kişi kalan Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Gazişehir evinde çok farklı! 5 gol 2 kırmızı kart
Gazişehir evinde çok farklı! 5 gol 2 kırmızı kart
GİRİŞ 26.08.2019 22:12 GÜNCELLEME 26.08.2019 22:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasının kapanış maçında Gazişehir Gaziantep ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Yeni Gaziantep Stadyumu'ndan oynanan mücadeleyi ev sahibi Gazişehir, 4-1'lik skorla kazandı.

 

 

Gençlerbirliği, Ahmet Oğuz'un Kayode'ye yaptığı faul sonrası 27. dakikada gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Kayode, 32. dakikada Gazişehir'i öne geçiren golü attı.

Süper Lig'de ilk maçını yöneten hakem Atilla Karaoğlan, 38. dakikada VAR'dan gelen uyarının ardından monitöre gitti ve Gençlerbirliği'nden Polomat'ı kırmızı kart ile ihraç edip penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Kayode, fileleri havalandırdı ve ilk yarının skorunu belirledi.

 

 

Gazişehir, 56. dakikada Güray Vural'ın frikik golüyle farkı 3'e çıkardı. 9 kişi oynayan Gençlerbirliği, 69. dakikada Berat ile farkı indirdi. Gazişehir, Oğuz Ceylan'ın 72. dakikadaki golüyle maçın skorunu belirledi.

Gazişehir, bu sonuçla Süper Lig'deki ilk galibiyetini aldı ve puanını 3'e yükseltti. Gençlerbirliği ise ilk 2 maçından puan çıkaramadı.

Bu haftayı galibiyetle kapatan Gazişehir, gelecek hafta Sivasspor'a konuk olacak. Gençlerbirliği ise sahasında Başakşehir'i ağırlayacak.

YORUMLAR 8
  • Srcn 4 yıl önce Şikayet Et
    TFF FB maçının ödülünü vermiş gaziye
    Cevapla
  • Fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    Gazisehir i kücümseyenler Fenerin ne kadar iyi bir takim oldugunu bu macla biraz görmüslerdir. Basaksehir de cok kolay kaybetmeyecek bi takim. Fener gercekten iyi yolda. Adil Rami ve bir solbek ve yedek forvetle birlikte ligi Nisan da sampiyon tamamlariz. Bunu rakipler de biliyorlar.
    Cevapla
  • gençlik27 4 yıl önce Şikayet Et
    daha önce ne zaman nisan da şampiyon oldunuz :D
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 4 yıl önce Şikayet Et
    10 kişi kalana kadar gençler çok şansızdı. kırmızıdan sonra işin rengi değişti gazişehir ve göztepe en zayıf takımlar havaya girdiniz havanızı alıcaz bu hafta rahat olun....
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon TRABZONSPOR UEFA kupası da Trabzonspor'un ve de kıtalararası futbol şampiyonasına katılacaktır TRABZONSPOR bunun dışında Türkiye KUPASI DA TRABZONSPOR'UN
    Cevapla
  • Belcikadan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok yawwww
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kabak tadi vermeye basladi bu yorum keske de trabzon birnise yarasa
    Cevapla
  • Aliglr 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne tursu bu ne alaka.gazisehir gençlerbirliği lig maçı.sen ne hikayeler anlattım öyle dostum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle