Kayserispor Başkanı: Ne olur hakem konuşmayalım

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında evinde ağırladığı Alanyaspor'a 1-0 yenilen İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, maç sonu yaptığı açıklamada "Ne olur birinci maçın birinci dakikasında hakem konuşmayalım" dedi.

Kayserispor Başkanı: Ne olur hakem konuşmayalım
Kayserispor Başkanı: Ne olur hakem konuşmayalım
GİRİŞ 18.08.2019 00:37 GÜNCELLEME 18.08.2019 00:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstikbal Mobilya Kayserispor, evinde ağırladığı Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçta atılan 2 golün hakem tarafından geçersiz sayılması özellikle taraftarlar tarafından protesto edildi.

Maç sonu stadyum çıkışında açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "3 puanla başlamak istiyorduk. Rakip takımın pozisyonu olmadan bir gol yedik. Bizim de pozisyonlarımız vardı, daha iyi olabilirdik. Ama bu ilk maçlardır. Dün İstanbul takımlarından biri yenildi, bugün başka bir İstanbul takımı 3-0 gibi açık bir skorla yenildi. Sürprizlere açık bir lig var, özellikle ilk haftalarda. Biz önümüzdeki haftalarda bunu telafi ederiz. Yalnız ne olur birinci maçın birinci dakikasında hakem konuşmayalım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    2 golde ofsayt, ofsayt golü verecek hali yok heralde hakemin, yalnız kayserispor berbat bir takım kurmuş, evinde alanyadan baskı yiyor
    Cevapla
  • Sezas 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen devam et satmaya sonrada sitem et
    Cevapla