Okan Buruk'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yanıt

Medipol Başakşehir Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Mert Günok ve Edin Visca'nın geleceği hakkında konuştu.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yanıt
Okan Buruk'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yanıt
GİRİŞ 02.07.2019 19:10 GÜNCELLEME 02.07.2019 20:58

Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile adı geçen Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci ve Mert Günok'un yanı sıra Beşiktaş'ın gündeminde olan Edin Visca ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

"GAZETELER OYUNCULARIMIZI YOLLUYOR"

Okan Buruk, "Büyük takımlarla adı geçen oyuncularınız var, bu isimler ayrılacak mı?" sorusuna "Teklifler olabilir, düşünceler olabilir ama her gün bir oyuncumuz, bir takıma gidiyor. Gazeteden okuduklarımıza inansak, burada 10 oyuncumuz olmazdı." yanıtını verdi.

 

 

"HİÇBİR OYUNCUYA BIRAKMAYACAĞIZ"

Takımdaki yıldız isimleri göndermeyeceklerini net bir şekilde söyleyen Okan Buruk, "Biz tam kadro olarak, elimizdeki tüm oyuncuları tutarak yolumuza devam edeceğiz. Transfer yapabilecek durumdayız. Kadromuzdan hiçbir oyuncuyu bırakmayacağız." dedi.

Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki golcüsü Vedat Muriç hakkında konuşan Okan Buruk, ''Düşündüğümüz oyunculardan birisi. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe'nin teklifleri var. Benim çok beğendiğim ve tanıdığım bir oyuncu. Onunla birlikte çalışmak isterim. Burada karar Çaykur Rizespor'un. Vedat ile görüşmelerimiz oldu, resmi bir teklifimiz olmadı.'' sözlerini kullandı.

''AZUBUIKE İSTEDİĞİM BİR OYUNCU''

Okan Buruk, ayrıca Muriç gibi Çaykur Rizespor'da beraber çalıştığı ve Beşiktaş'ın da gündeminde olan Azubuike Okechukwu için yorum yaparken ''Azubuike kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncu ve görüşmeler sürüyor.'' dedi.