Süper Lig ekibinde puan silme iddiası! Açıklama...

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, TFF ve UEFA'nın kendilerini küme düşüreceği iddialarını yanıtladı.

Süper Lig ekibinde puan silme iddiası! Açıklama...
Süper Lig ekibinde puan silme iddiası! Açıklama...
GİRİŞ 15.05.2019 18:23 GÜNCELLEME 15.05.2019 19:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, 2011'de formasını giyen Michael Klukowski'ye olan 120 bin Euro'luk borç ödenmediği için -6 puan cezayı alacakları yönündeki iddialar üzerine TRT Spor'a açıklama yaptı.

Yiğiner, kulüp ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, "516 bin euro ödeme yaptık. 120 bin euro kaldı. Bu ay başı 30 bin euro daha ödedik. Bu ay sonunda hepsini kapatacağımızı söyledik. Onlar da bize bir şey söylemedi." dedi.

"PUAN SİLME SÖZ KONUSU DEĞİL!"

Kamuoyunda sıkça dile getirilen "6 puan silme" durumuyla ilgili yaptığı açıklamada Yiğiner, "FIFA'dan da ödeyin talimatı gelmedi. -6 puan silme gibi bir şey söz konusu değil. Ankaragücü'nde kaos oluşturmak için bunlar yaratılıyor. 10 sene önceden kalan bir borç. FIFA'dan bir talimat gelirse öderiz. Şimdi ne hikmetse, herkes futbolcular dahil parasının tamamını istiyor. Dönem dönem ödemelerle ilgili başımıza bu tip sıkıntılar geliyor ama şu an riskli bir durum yok." açıklamalarında bulundu.

"BİZİ DÜŞÜRMEK İÇİN BEKLEYENLER VAR"

Sarı-lacivertli kulübün başkanı konuşmasının sonunda kulübüne dair art niyetli düşünceye sahip insanların olduğunu aktardı ve, "Bizi düşürmek için bekleyen isimler var. Ancak böyle bir karar kesinlikle yok. Sivas maçı öncesinde olan art niyetli bir durum var. Bize yazı gelse zaten gerekeni yaparız. Şimdi ne hikmetse futbolcular dahil parasının tamamını istiyor. Bunlar dönem dönem başımıza geliyor ama sıkıntı arz etmiyor. 1 puan alsak bize yeterli, tek istediğimiz iki maçta taraftarlar stadı doldursun, destek olsun. Sonrası Allah büyüktür, buna yoğunlaşmamız lazım." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

 

YORUMLAR 11
  • davut.com 4 yıl önce Şikayet Et
    niye fıfa dan emir bekliyorsun ki adamın borcunu öde ödeme gücünü yoksa paran yoksa süper lig de ne işin var orası düßkünler yurdumu darülaceze mı
    Cevapla
  • Dadaş efe 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık . Bütün takımlar için söylüyorum. Ülkemiz ekonomik saldırı altındayken dolarlar ürolar dışarı akıyor. Tl ile alsınlar gelmeseler takımlarımız oturum futbolcu yetiştirsin.
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücretle çalışan mekanlar şu milyon liraları nasıl cebimden ödüyor ama enayiler. Biletle formayla atkıyla Allah size akıl fikir versin çoluk çocuğunuzun rızkını elin kâfir futbolcularına yediriyorsunuz baksanıza 120bin euro verecek kalmışken bugünün kuruyla yaklaşık 700-800bin lira bu para ithalata gidiyor. Karşılığında ne aldı bu ülke hiç 9p dk mac seyretti sadece bunun karşılığında milyon eurolar verdi ürün almadı hizmet aldi
    Cevapla
  • AlperTs 4 yıl önce Şikayet Et
    Renkler doğru ama klup yanlış ey uefa .. Şikeden ceza vermedin iki üç kuruş için mi şerefli bir takimi düşüreceksin ?
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye bütün kulüpler gözümüzün önünde duran Altınordu sporu örnek almaz tamamen yerli genç oyunculardan kurulu bu ekibin bir çok altyapısı ve burdan yetişen bir çok futbolcu süper ligde avrupada oynuyor. Önce adı sanı belli olmayanlara milyonları dağıt sonrada vatandaştan 5-10 tl sms dilen. Bu müsriflik bu deniz bigün bitcekti ve bittide.
    Cevapla
  • acarr 71 4 yıl önce Şikayet Et
    "bigün" "bitcek" ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle