Hikmet Karaman'dan Deniz Türüç açıklaması

İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına başladı. Karaman, adı sıkça transfer haberlerinde geçen Deniz Türüç için, "Bence başta yurt dışına transfer olması gerekiyor. Daha sonra ülkemizde büyük kulüplere gitmeli." dedi.

Hikmet Karaman'dan Deniz Türüç açıklaması
Hikmet Karaman'dan Deniz Türüç açıklaması
GİRİŞ 15.05.2019 01:13 GÜNCELLEME 15.05.2019 01:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de geçen hafta kendi sahasında Kasımpaşa'yı mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen Kayserispor, son deplasman maçında karşılaşacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına başladı. Kasımpaşa maçında forma giyen futbolcular ısınma hareketlerinin ardından yarı saha maç yaptı. Diğer futbolcular ayak tenisi oynadı. Chery ve Lopes düz koşu yaptı. Köprücük kemiğinde kırık bulunan Umut Bulut salonda çalıştı.

 

 

"MARATONUN SONUNDA İPİ GÖĞÜSLEMEK GÜZEL"

Çok önemli 2 maç daha oynayacaklarını kaydeden İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Sezon başı itibarı ile iyi bir kadroya sahip takım daha sonra yaşanan sakatlıklar, şansızlıklar ve teknik direktörlük değişikliği ile buralara gelindi. 40 puan çok önemli. Herkese teşekkür ediyorum. Maratonun sonunda ipi göğüsleme güzel şey ama bir taraftan önemli olan bir sonraki maratona hazırlanırken aynı sıkıntıları yaşamadan önlem alabilme. Ülkemizin futbolla ilgili gelişimi daha hızlı yapabilmek için yapılması gerekenler var. Bunları sezon sonunda değineceğim. Belki hafta içi oynaması, ligde daha çok takım bulunmalı, gibi. Biz Kayserispor olarak kalan iki maçı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası maçında hem Akhisarspor'a hem de Galatasaray'a başarılar diliyorum" dedi.

 

 

"FUTBOLCULARIMIZA TEKLİF GELMESİ SEVİNDİRİCİ"

Takımında bulunan futbolculara gelen transfer teklifleri hakkında gelen soru üzerine Karaman, "Deniz Türüç'ün bence başta yurt dışına transfer olması gerekiyor. Daha sonra ülkemizde büyük kulüplere gitmeli. Bence Anadolu takımlarının senede birkaç futbolcu satmak zorunda, bu bir gerçek. Özellikle Anadolu kulüpleri için diyorum. Yarışmacı bir takım olacaksanız o zaman farklı. Ona göre kadro kuracaksınız. O gitmiş bu kalmış çok şeyler konuşuluyor. Transfer konularını yönetim daha iyi bilir, karar mercii onlar. Bana göre olmayacak şey yok. Sadece o takımla oynanan maçtan önce bu tür konuşmaların olması yanlış ama sezon sonunda transfer konuşmaları bence normal. Bende eskiden kızıyordum. Şimdi bakıldığında gayet normal" diye konuştu.

"GELECEĞİMLE İLGİLİ NE OLACAĞINI ZAMAN GÖSTERECEK"

İstikbal Mobilya Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen Tjaronn Chery basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin 32'inci haftasında karşılaştıkları Kasımpaşa maçının şu ana kadar oynadıkları en önemli maç olduğunu kaydetti. Chery konuşmasının devamında, "Bizim için çok önemli bir maç olan Kasımpaşa maçını kazandık. Ligdeki konumumuz nedeniyle rahatladık. Son iki maçı da kazanarak ligi bitirebileceğimiz en yüksek yerde tamamlamak istiyoruz. Bana göre kendimle alakalı bir değerlendirme yapacak olursam Türkiye'de ilk sezonum olmasına rağmen iyi bir performans gösterdiğime inanıyorum. Belki son 4-5 maçta gol atamadım ama kritik maçlarda attım. Geleceğimle ne olacağını zaman gösterecek. Zor bir seneyi geride bıraktık diyebilirim. Daha lig bitmedi iki maç var" ifadelerini kullandı.

"TAKIMI LİGDE TUTTUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ"

Adı Galatasaray ile anılan İstikbal Mobilya Kayserisporku futbolcu Deniz Türüç, takım olarak rahatladıklarını söyledi. Deniz konuşmasının devamında, "Bizim açımızdan inişli çıkışlı ve zor bir sezon oldu. Zaman zaman istediğimiz performansı sergileyemedik, bunun çeşitli nedenleri var. Zor bir seneyi geride bıraktık diyebilirim. Daha lig bitmedi, iki maç var. Rahatlama var. İnişli çıkışlı ve zor bir sezon oldu. Zaman zaman istediğimiz performansı sergileyemedik, bunun çeşitli nedenleri var. Hedeflerimiz daha büyük. Daha üstlere oynamak istiyorduk, olmadı. Takımı ligde tuttuğumuz için mutluyuz" dedi

YORUMLAR 4
  • Ksy 4 yıl önce Şikayet Et
    Transfer duzgun transfer da
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Zenciye penaltı artırmayan egoist adam bu sefer yakayı yırttın
    Cevapla
  • gs a gitmeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Galata saraya gitmeli. Gs hem dunyanin en buyjk kuluplerinden biri, hemde orada fatih hoca var.
    Cevapla
  • Mustafa Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok şişiriyorlar bunu...vasat bir futbolcu...datdididat muğdat buna 10 basar
    Cevapla