Josef Sural Alanya'da gözyaşlarıyla uğurlandı

Aytemiz Alanyasporlu 7 futbolcunun Kayseri deplasmanından döndüğü VIP minibüsün su tahliye kanalına düştüğü kazada yaşamını yitiren Josef Sural için kulüp tesislerindeki antrenman sahasında tören düzenlendi.

Josef Sural Alanya'da gözyaşlarıyla uğurlandı
Josef Sural Alanya'da gözyaşlarıyla uğurlandı
GİRİŞ 29.04.2019 19:32 GÜNCELLEME 29.04.2019 19:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cenaze törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyasporlu futbolculardan Celustka ile Alanyaspor kulüp yöneticileri, diğer protokol üyeleri, çok sayıda taraftar katıldı.

Sahanın ortasına siyah kumaş zeminle hazırlanmış yaklaşık 5 metre yüksekliğinde platform yerleştirildi. Platforma Josef Sural'ın fotoğrafıyla 'Seni unutmayacağız. We will never forget you Josef Sural' yazılı pankart asıldı. Platformun önüne de cenaze töreninde naaşın konulması amacıyla yine siyah zeminle hazırlanmış masa yerleştirildi. Josef Sural'ın cenazesinin bulunduğu tabut bu masaya konulurken, futbolcular ve teknik ekip de siyah kıyafetler giyerek tabutun etrafında sıralandı. Josef Sural'ın ailesi cenaze törenine katılmadı. Sural'ın tabutunun üzerine Aytemiz Alanyaspor bayrağı ve sporcunun forması bırakıldı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Bakan Mevlüt Çavuşoğlu birer konuşma yaptı. Futbolcular ve protokol üyeleri Josef Sural'ın tabutuna karanfiller bırakırken, aynı kazada yaralanan futbolcularla diğer takım arkadaşları tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Türkiye Fatihleri 4 yıl önce Şikayet Et
    50 Senedir Almanyada yaşıyan biriyim.Burda insanların can güvenliği 1 inci sırada gelir.Birde Yolcu şirketleri ve insanların çoğuda sigortalıdır .Buda şu anlama geliyor. Eğer şöferler uyumuşda kaza yapılmışsa bu olayda sigorta şirketleri para ödemez sonucda para ödemediği için kolaysa o şöför bir uyusun asla korkudan uyuyamaz.
    Cevapla
  • yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    tarifsiz bir acı içindeyiz, joseph'in ardından ağlıyoruz. Joseph Sural ailesine ve Alanyaspor camiasına başsağlığı dileriz. içkili araç kullananlar, insanları insanca olmayan koşullarda çalıştırıp kendilerine avantaj sağlayanlar, insanların hayatını ve onurunu hiçe sayanlar umarız bu çektirdiğiniz acılar vicdanınızı maksimum rahatsız eder.
    Cevapla
  • MUSTAFA BUDANUR 4 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillah ve inna ileyhi raciun...("şüphesiz biz allah'tan geldik ve o'na döneceğiz.") Alışkanlıklarımızın boşluğuna kapılır hüzünleniriz yasananların artık anılarda kaldıgı ve bırdaha cereyan etmeyeceği gercegını kabullenememek bizi tarisız acılara sevkeder ama RAHMAN zamanla bunun da yerını buruk bır ıc cekıse yada gulumsemeye bıraktıracak
    Cevapla
  • Yüksel M. 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel uçakta ölen futbolcu şimdi de bu. Her zaman halkın tercih ettiği otobüs ve uçaklar daha güvenlidir. Çünkü daha uzman kişiler kullanıyor bir kez daha ortaya çıktı.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu turist taşıyan firmalar ve vip servisi yapan firmaların şöförlerini bir konuşturun bakalım ne şartlar altında çalışıyorlar insanlar diken üstünde gidip geliyor 16 saat 20 saat çalıştırılan binlerce şöför var Eşin bakın daha ne zalimlikler çıkar Alanya’ya baş sağlığı diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle