Derbi sonrası Dirar'dan itiraf gibi sözler!

Derbiden sonra Faslı Dirar ve Belhanda ile Cezayirli Feghouli arasında soyunma odasına giderken yaşanan neşeli sohbet olay oldu.

Derbi sonrası Dirar'dan itiraf gibi sözler!
Derbi sonrası Dirar'dan itiraf gibi sözler!
GİRİŞ 17.04.2019 13:31 GÜNCELLEME 17.04.2019 15:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Derbiden sonra Faslı Dirar ve Belhanda ile Cezayirli Feghouli arasında soyunma odasına giderken yaşanan neşeli sohbet dikkatlerden kaçmadı. Arapça konuşan üç oyuncunun bu sohbetiyle ilgili karşılaşmayı Fransızca yayımlayan Canal+ Sport 1 Afrique'den ilginç bir iddia geldi.

 

 

Maçın yorumcusu Cezayirli Hamid Merakchi, Feghouli'ye dayandırarak yaptığı yorumda; Feghouli'nin Dirar'a, "Ayağıma bastın. Sonra golü attınız" diye sitem ettiğini, Dirar'ın ise, "Ne yapsaydım, hakeme gidip faul var. Golü iptal mi et deseydim?" cevabını verdiğini iddia etti. Araya giren Belhanda'nın  ise, "Deseydin acaba ne olurdu?" dediği için gülüşmeler olduğunu söyledi.

FEGHOULI: SANKİ ŞAMPİYON OLMUŞ GİBİ SEVİNDİLER

 

 

Daha önce Gençlerbirliği forması giyen Merakchi, maçtan sonra Feghouli ile konuştuğunu söyledi. Vatandaşının kendisine, "Maçtan sonra biz sahamızda kaybetmiş gibi üzülürken, Fenerbahçeli oyuncular ve taraftarlar sanki şampiyon olmuş gibi sevindiler. Bana yapılan faulden sonra gol gelmeseydi, birkaç dakika içinde 2'nci golü atıp maçı koparacaktık" dediğini aktardı. (Fotospor)

YORUMLAR 9
  • Ozgur ata 4 yıl önce Şikayet Et
    Iste bu yuzden yerli futbolcu diyoruz, yabancilar takmislar gunahina, nasilsa paralarini aliyorlar, aralarinda gulusuyorlar, milyonlarca seyirci kahrolurken
    Cevapla
  • Vn... 4 yıl önce Şikayet Et
    Veysel tabiki fb büyük takım 20 yıl oldu hele gogool motoru kurlmamisti
    Cevapla
  • babuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene ki maça bir bakın verilmeyen penaltılar fauller gösterilmeyen kartlar. O nasıl ki geçmişte kaldı bu maçta geçmişte kaldı. 20 küsür yıldır geçmişte kalan diğer maçlar gibi.
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    10 kisi kaldik gol atamadiniz 9 kisi kalinca gol attiniz hala bahane uretiyonuz pozisyonunuz bile yok alper o pozisyonu atsa gorurdum ben sizi haksiz yere hasan oyundan atiliyo ama magdur gs oluyo tabi yersen
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Eeee sizde skrtel tedavi edilirken yani fb 9 kisiyken gol attiniz !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle