Derbi hakemi Ali Palabıyık'a tam not

UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık'ın performansını beğendi.

Derbi hakemi Ali Palabıyık'a tam not
Derbi hakemi Ali Palabıyık'a tam not
GİRİŞ 17.04.2019 10:16 GÜNCELLEME 17.04.2019 12:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Derbinin hakemi Ali Palabıyık üzerinden tartışmalar devam ederken, Kadıköy'de maçı yerinde izleyen UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg'ten sürpriz bir çıkış geldi. Uilenberg, maçın hakemi Ali Palabıyık'ın performansını beğenirken VAR uygulamaları konusunda kafasında soru işaretleri olduğunu açıkladı. Yapılan haftalık değerlendirme toplantısında Bülent Yıldırım'dan, Feghouli'nin pozisyonu için ne düşündüğü hakkında bilgi istedi.

 

 

VAR kararları gelecek sezondan itibaren açıklanacak

Galatasaray yönetimi bir kez daha MHK'den VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi. IFAB'ın TFF'nin istemesi durumunda kayıtları açıklayabileceğini duyurdu. MHK'ye giden Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak, ''Hollanda'da yayımlanıyor. Premier Lig'de de seneye görüntüleri statta dev ekranda yayımlanacak. Biz de yayımlayalım'' dedi.

 

 

Gelen bilgiler ise bu sezon için değil ama MHK'nin gelecek sezondan başlayarak VAR kayıtlarının açıklanması kararı aldığı bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Görevini yapan adam tam puan alır şaşılacak bişey yok. VAR uygulamasını istemiyoruz kalkmalı.
    Cevapla
  • İmparator 5 yıl önce Şikayet Et
    Önündeki ekrana bakmayıp kafasına göre hareket eden hakemlere tam not verilecekse futbol niye oynanıyor ülkemizde.
    Cevapla
  • Ali BULUT 5 yıl önce Şikayet Et
    UEFA hakem kurulu üyesinin ne dediği hiç umurumda değil ben biri gol olan 3 tane basmayı ve bir kırmızılik tekmeyi görmeyen ve kırmızılik son adam pozisyonuna korkudan yada kasten sarı veren bir eyyamcı hakem gördüm bu beceriksiz yada kasti hatalar yapan sözde hakemlerin Türk futbolunda işi olmamali
    Cevapla
  • Sultan MURAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözlemci kesin Fenerlidir.Tam puan, bide fener yakmıştır...
    Cevapla