Bursaspor'dan tepki! 'İnce ince doğrandık

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından hakem kararlarına tepki gösterdi.

Bursaspor'dan tepki! 'İnce ince doğrandık
Bursaspor'dan tepki! 'İnce ince doğrandık
GİRİŞ 17.03.2019 21:39 GÜNCELLEME 17.03.2019 21:40
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından verilen penaltıya isyan etti.

Ay, maç sonrasında "Bu akşam herkes görecek. Penaltı penaltı mıydı? Sarı kartları göreceğiz. Çok bir şey söylemeye gerek yok. VAR sistemi yüzünden en az 10-12 puanımız gitti. VAR sistemini destekliyoruz ama bu kadar da tek taraflı olmaması lazım.Üzülüyorum, Emeklerimize yazık. İnce ince doğrandık" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 31
  • Caner 5 yıl önce Şikayet Et
    bursasporun net penaltısı verilmemiş maç gs nin attığı golün biri ofsayt hala maç temizdi diyen andavallar var. aynı adamlar bir taç için ortalığı ayağa kaldıranlar. başakşehirin yediği golde ise golden önce faul var. Gs nin karısı GAYserispor yine gs nin rakibi kimse ona karşı ölümüne oynadı. her sene aynı şeyi yapıyor pastırma beyinliler. bu sene başakşehir şampiyon olacak.
    Cevapla
  • katibb 5 yıl önce Şikayet Et
    var'a da var lazım galiba.. herkes buna da itiraz eder oldu... kaybettik yok var'a takıldık demeye başladılar... ağlamaya gerek yok.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Her pozisyonda öndeyken sedye istersen maç sonu sedyeyle eve gidersin böyle
    Cevapla
  • FBli 5 yıl önce Şikayet Et
    İzledim maçı gayet temiz maçtı. Evet Ümit Öztürk ile Trabzon maçını kazandı, GS. Ama bu maç temizdi. Her takım birbirine ağlamaya başladı. Bunun sonu yok
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler birliği enaz 5-10 takım super ligden takımlarını çekecek.Hakemler çıksın oynasın.Bakın bakalım neler olacak.Veya 4 büyükler arasında lig kursun senede 10 kez birbirleriyle karşılaşsınlar sene sonunda hepsi Ş.ligine,UEFA ,ya katılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle