Robinho'dan ayrılık sinyali! 'Geri dönmek...'

Devre arası transfer döneminde Sivasspor'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Robinho, Brezilya'ya döneceğinin sinyallerini verdi.

Robinho'dan ayrılık sinyali! 'Geri dönmek...'
Robinho'dan ayrılık sinyali! 'Geri dönmek...'
GİRİŞ 10.03.2019 19:04 GÜNCELLEME 10.03.2019 19:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer döneminde Medipol Başakşehir'in Sivasspor'dan 2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Robinho, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Brezilya'da eski teknik direktörü Emerson Leao'nun konuk olduğu programa katılan 35 yaşındaki futbolcu, tekrar Brezilya'ya dönebileceğini belirtti.

''BİR GÜN DÖNMEK İSTERİM''

Robinho, ''Emerson Leao'ya çok şey borçluyum. Kariyerimde geldiğim noktada onun bana öğretikleri şeylerin payı çok fazladır. Şu an Türkiye'de şampiyonluk mücadelesi veriyorum. Ancak Leao, bir gün Brezilya'da Santos'a döner ve beni çağırırsa ben de kariyerimi bitirmeden önce Brezilya'ya gitmek isterim.'' diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu, 2002 yılında Emerson Leao yönetiminde Santos takımında şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Tecrübeli teknik direktör, Robinho'yu Santos A takımında oynatan ilk teknik direktördü. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 2
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Robinyo Brezilya ya kalbin boş giderse üzülürüm kalbini doldur da git
    Cevapla
  • Özgür t. 5 yıl önce Şikayet Et
    Birgün dönecek tabi ömür boyu kalacak değilya. Bellimi olur bakarsın emekli olunca alır muğlada portakal bahçesi keyfine bakar...
    Cevapla