Alman devleri Edin Visca'nın peşinde!

Bursaspor karşısında yine şov yapan Edin Visca için Schalke 04 ve Wolfsburg devreye girdi.

Alman devleri Edin Visca'nın peşinde!
Alman devleri Edin Visca'nın peşinde!
GİRİŞ 25.02.2019 11:37 GÜNCELLEME 25.02.2019 20:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

8 yıldır Süper Lig'de başarılı bir şekilde forma giyen ve gösterdiği performansla tam bir istikrar abidesi olan Edin Visca'nın sezon sonunda artık Başakşehir kariyerine son vereceği öğrenildi.

Saha içerisindeki kaliteli oyunun yanı sıra kişiliğiyle de taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin sempatisini toplayan Visca için Schalke ve Wolfsburg'un devrede olduğu belirtilirken, Boşnak yıldıza Alman ekiplerinin harcinde bazı İngiliz ve Arabistan kulüplerinin de ilgisi olduğu ifade edildi.

Süper Lig'in en fazla gol ve asist yapan kanat oyuncularının başında gelen Edin Visca'nın BundesLiga'ya gitmeye daha sıcak baktığı anlaşılırken oyuncunun menajeri Zubanovic Hadis'in şimdiden görüşmelere başladığı bildirildi.

Bu sezon 27 maçta 10 gol 12 asist yapan Visca için Başakşehir'in en az 10 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenilirken Haziran ayında ayrılığın kesin olarak gerçekleşeceği iddia edildi. (Güneş)

 

 

YORUMLAR 6
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç ile gs açık artırma ile biri alır
    Cevapla
  • baba 5 yıl önce Şikayet Et
    bence barcaya gider hatta realde alir viscayi topcu deyilde temizlikci olarak alman takimlarinda oynayacak kapasitesi yok cagne öküzünüde gsye gagaladilar
    Cevapla
  • alican 5 yıl önce Şikayet Et
    edin visca almanyada oynayamaz daha dogrusu basaktan baska bir yerde basarili olamaz siz bakmayin oturmus bir kadroda tabiki göze batmassin hakemlerde seni ve takimini kollarsa yildiz olursun cagnede k pasada yildizdi gsye gelince havasi söndü her topcu her kulüpte oynayamaz
    Cevapla
  • XXL 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi topcu
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    En ust duzey kaliteli oyunculardan biri. 30 milyon avrodan asagi satilmasin. 1903.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle