Başakşehir zirvede gümbür gümbür!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Bursaspor'u 3-0 mağlup etti.

GİRİŞ 24.02.2019 21:03 GÜNCELLEME 25.02.2019 08:50
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçında Medipol Başakşehir ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Cumartesi günü yoğun kar yağışı nedeniyle 5. dakikada tatil edilen ve pazar gününe ertelenen maçta kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi Medipol Başakşehir oldu.

 

Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Marcio Mossoro, 40. dakikada Edin Visca ve 90. dakikada Demba Ba kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Medipol Başakşehir puanını 51'e yükseltti. Bursaspor ise 24 puanda kaldı ve 16. sıraya geriledi.

 

 

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Bursaspor, Sivasspor'u ağırlayacak.

Medipol Başakşehir: 3 - Bursaspor: 0

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Halis Özkahya, Cevdet Kömürcüoğlu, Volkan Ahmet Narinç

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Mahmut Tekdemir, Epureanu, Kudriashov, İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu (Dk. 80 Gökhan İnler), Visca, Mossoro (Dk. 88 Jojic), Arda Turan, Robinho (Dk. 76 Demba Ba)

Bursaspor: Muhammed Şengezer, Barış Yardımcı, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Latovlevici (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Badji, Umut Meraş, Allano Lima (Dk. 62 Saivet), Shehu (Dk. 80 Umut Nayir), Aytaç Kara, Sakho

Goller: Dk. 17 Mossoro, Dk. 40 Visca, Dk. 90+1 Demba Ba (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 13 Sakho, Dk. 71 Ertuğrul Ersoy (Bursaspor)

YORUMLAR 28
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    Avupadan elenmesini elestiren turk vatandasi basaksehir avrupa maci oynarken Medya uc buyuk takimi konusuyor. Hic bir yerde mac izlenmiyor kahvelerde uc buyuk takimin ozet macina bakiliyor sonra da basaksehir avrupadan elenince yorum yapiliyor.
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecen yil gs de elendi avrupadan hemde cok dusuk bi takimdan sadece sampiyon olmak icin buyuk takimlardan ornek aliyorlar ama buyil sampiyon olsun seneye daha iyi temsil edecek turkiyeyi. O zaman nasil karsilik vereceksiniz
    Cevapla
  • ........ 5 yıl önce Şikayet Et
    hemen hemen herkez başakşehir olmasını istiyor anladıkta fb kümeye düşmesi seni niye ilgilendiriyor niyetin ne ise seninde sıkıntı ve sancı çekeceğin gün olur eğer fb li değilsen gardaaş
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarı olmayan Avrupa'da ülke puanını ve ülkemizin prestijini düşünmeyip yedeklerle oynayan bu takımın şampiyon olmasını düşünmek bile istemiyorum. Anadolu' dan olsa hangi takım olursa olsun tereddütsüz desteklerim.
    Cevapla
  • asleon 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle katılıyorum.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Dirayetli bir şekilde Şampiyon olursunuz, İnşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle