Taraftar tepki gösterince maçı terk etti!

Bursaspor'un Çaykur Rizespor'u ağırladığı maçta yeşil-beyazlı tribünler, kendi futbolcuları olan Yusuf Erdoğan'a tepki gösterdi. Yusuf Erdoğan ise tepkiler üzerine oyundan çıkmak istedi. Arkadaşlarının sakinleştirmesi sonucu oyunda kalan Yusuf Erdoğan, kısa bir süre sonra Samet Aybaba tarafından kenara alındı.

Taraftar tepki gösterince maçı terk etti!
Taraftar tepki gösterince maçı terk etti!
GİRİŞ 16.02.2019 16:58 GÜNCELLEME 16.02.2019 17:16
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta ilginç bir olay yaşandı.

Bursaspor'un 1-0 geride olduğu dakikalarda yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolcuları Yusuf Erdoğan'a tepki gösterdi. Taraftarların tepkisi üzerine sinirlenen Yusuf Erdoğan oyundan çıkmak istedi.

Yusuf Erdoğan kenara doğru giderken, 26 yaşındaki futbolcuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Çaykur Rizesporlu Aatif Chahechouhe da Yusuf Erdoğan'a yanına giderek rakibin sakinleşmesi için çaba gösterdi. Tepkilere sinirlenen Yusuf Erdoğan, yanına gelen futbolculara 'Bırakın beni' diyerek yeniden sahaya döndü ve oyunda kaldı.

Yaşanan bu olaydan iki dakika sonra, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Yusuf Erdoğan'ı oyundan çıkardı. Yusuf Erdoğan doğrudan soyunma odasına giderken, Bursasporlu taraftarların tepkisi devam etti.

Öte yandan Bursasporlu futbolcular, soyunma odasına giden Yusuf Erdoğan'ı koridordan geri döndürdü. Yusuf Erdoğan'ın soyunma odasına gitmesini istemeyen futbolcular, 26 yaşındaki ismin yedek kulübesinde kalmasını sağladı.

 

 

YORUMLAR 27
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    bursa bu sezon düsebilir. Düsersede batar
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    taraftar guruplarını sevmiyorum.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler bursa taraftarı sayenizde zor maçı kolay yaptınız acayıp mutlu olduk.
    Cevapla
  • SACİT 5 yıl önce Şikayet Et
    Bursaspor kimseden çekmedi. Kendi taraftarından çektiği kadar. Her şeyi bilen taraftar yönetimi devralsın onları görelim bakalım.Zaten bu gidişle hiç kimse de yönetime talip olmaz !
    Cevapla
  • mustafa 38 5 yıl önce Şikayet Et
    Rize sporda 5 haftadır formda bursa sporda tam tersi düşüş var futbolda moral çok önemli buda taraftar desteği çok önemli ıslıklar yuhlara kötü tezahürata hangi futbolcu olsa tepki verir haftaya bu tepki alan bursa sporlu yusuf çok iyi oynar takımıda galip gelir o zaman taraftarlar ne diyecekler aceba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle