Ahmet Çakar: Eyyamın tarihini yazıyor...

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Ligi'n 21. hafta karşılaşmasında oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçının hakemi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar: Eyyamın tarihini yazıyor...
Ahmet Çakar: Eyyamın tarihini yazıyor...
GİRİŞ 08.02.2019 22:15 GÜNCELLEME 08.02.2019 22:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yorumcu  Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Ligi'n 21. hafta karşılaşmasında oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçının hakemi Alper Ulusoy'un verdiği kararlar jakkında ser ifadelerde bulundu.

Ahmet Çakar Twitter hesavından yaptığı açıklamada, Kayserispor'un VAR'la iptal edilen golü için  "Alper Ulusoy eyyamın tarihini yazıyor. Sırf Soldado'ya kırmızı verdiği için Kayserispor'un golünü iptal etti." dedi.

SOLDADO'YA KIRMIZIDAN KIRMIZI KART!

Karşılaşmanın 45+2. dakikasında Soldado, rakip futbolcuya faul yaptı. Alper Ulusoy, Soldado'nun yanına sarı kart ile gelirken Soldado'nun kendisine küfür ettğini ifade ederek kırmızı kart göstermişti.

 

 

YORUMLAR 11
  • Mustafam 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol yorumu yapan programlar 5 yıl kaldırılmalı daha bilgili yorumcular yetiştirilmeli futbol kuralları yeniden düzenlenmelidir ve uyulmalıdır cezalar klup ayrımı yapılmadan agirlastirarak uygulanmalı transferlere limit konulmalı uluslararası turnuvalarda başarılı olan takımlar ödüllendirilmesi
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Küfürden soldado nun atılması doğru.. Kayseri'nin iptal edilen ilk golü de sonraki golü de nizami goller. Bence Mensah ve Dırar da atılabilirdi. Bence hakem hataları değil mağlubiyeti getiren. Bizim takımda ve hocada iş yok !!! Sıkıntı bu o yana bu yana kıvırmanın anlamı yok
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna ne olmuş böyle çökmüş iyice
    Cevapla
  • H.B V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha ilk yarıda kayseriyi 10 kişi bırakacak Ekiciye yapılan ayak kırma pozisyonuna kırmızı göstermeyen 2011 yılından bu yana Fenerbahçe ile uğraşan Fenerbahçe Düşmanlarının Allah belasını verecek!
    Cevapla
  • ARKADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    hbv cok boş konuşuyorsun
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin adaleti yoktu, kıymaya gelmiş gibiydi, soyadı yeterdi zaten olacakları bilmeye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle