Başkan açıkladı! 'Yasin için Ali Koç ile görüştüm'

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Yasin Öztekin transferiyle ilgili Ali Koç ile bir görüşmesi olduğunu ancak oyuncunun gitmek istemediğini ayrıca kendilerinin de göndermeyi düşünmediğini söyledi.

Başkan açıkladı! 'Yasin için Ali Koç ile görüştüm'
Başkan açıkladı! 'Yasin için Ali Koç ile görüştüm'
GİRİŞ 07.01.2019 21:58 GÜNCELLEME 07.01.2019 21:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

beIN Sports Haber'e konuşan ve transfer ettiklerinde Yasin'den endişesi olduğunu belirten başkan Sepil, "Yasin Öztekin'i aldığımda tereddütlüydüm. Olmuyordu da transfer. Sonra Yasin bana güzel bir mesaj attı, ondan sonra Yasin'i Göztepe'ye kazandırmaya karar verdim. Geldi ve bizde başarılı oldu, 7 gol, 2 asist yaptı. Yasin'in güzel sürprizi de, dışarıdan bakıldığında isyankar, sorun yaratan gibi görünmesine rağmen tam tersi, gördüğüm en iyi aile babalarından biri, asla gece hayatı olmayan oyuncularından. Bizim Alpaslan ile birlikte takımın gördüğüm en kılıbık 2 oyuncusu" dedi.

 

 

"Yasin için sayın Ali Koç ile konuştuk"

Fenerbahçe'nin Yasin ilgisi ile ilgili soruyu yanıtlayan başkan, "Yasin için sayın Ali Koç ile konuştuk, resmi gelen bir teklif olmadı ama bir flört oldu. Yasin de gitmek istemedi, bizim de onu bırakmak diye bir niyetimiz yok. Yasin bence bundan sonra İstanbul kulüplerine gitmez. Ben kendimi burada ispat edeceğim ve gidersem Avrupa'ya giderim dedi. Ben de bana çuvalla para kazandırırsan gidebilirsin dedim. Ya Göztepe'de emekli olur, ya da kendini ispat eder. Şu anda transfer söz konusu değil, biz ondan çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 7
  • erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    yasin iyi fotbolcu göztepede seviliyor
    Cevapla
  • Devamist 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasin in değerini bilemediler. yeni bir Riberiy vakası yaşatacak cimbom'a bakında görün. Fener almasa Avrupa kulüplerinin takibinde, Bayern Münih yakında Göztepe'nin kapısını çalar.
    Cevapla
  • 242424xx 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç güleceğim yoktu. çok güldüm. barcelona alıyormuş yanlış biliyorsun.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bundan çok var takım da sen iyimisin napacan bunu
    Cevapla
  • Hasan YÜCEL 5 yıl önce Şikayet Et
    Izmirin gece hayatı basit kalmıştır. O yüzden olabilirmi ?
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kırıntılarını isteyip neden adamları havaya sokuyorsunuz başka topçu mu kalmadı memlekette
    Cevapla
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarım sezonda 7 gol 2 asistle oynayan kaç kanat oyuncusu var? Yasin adam gibi adamdır. Galatasaray'ın kibirli beyefendisi Yasin'e yabancılara verdiğinin 1/4'ünü vermemek için gönderdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle