Demirören'den G.Saray'a: 'Hiçbir camia için...'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Ben ve yönetim kurulum, hiçbir takım, hiçbir kişi, hiçbir camia için hiçbir hakemimizi feda etmeyiz." dedi.

Demirören'den G.Saray'a: 'Hiçbir camia için...'
Demirören'den G.Saray'a: 'Hiçbir camia için...'
GİRİŞ 07.01.2019 14:55 GÜNCELLEME 07.01.2019 14:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış


Yıldırım Demirören, Belek Turizm Merkezi'ndeki 2018-2019 sezonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Kış Semineri kapsamında düzenlenen FIFA kokart takma törenine katıldı.

 

 

Burada katılımcılara hitap eden Demirören, göreve geldikleri günden beri hakemler için ayrı bir sayfa açtıklarını, hakemlerin futbolun en önemli aktörlerinden biri olduğunu kaydetti.

TFF olarak hakemleri en iyi hale getirmeye çalıştıklarını vurgulayan Demirören, şunları söyledi:

 

 

"Hakemlerimizi tebrik ederim. Harika bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarının da harika geçeceğine inanıyorum. Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının etkisi çok büyük oldu. VAR sistemiyle futbolda hata minimuma indi. Futbol daha güzel hale geldi. Bekleme süresinde bir sıkıntı var ama onu da zamanla indireceğiz. VAR'ın, hakemlerin tartışıldığı bir Galatasaray-Atiker Konyaspor maçını yaşadık. Ben ve yönetim kurulum, hiçbir takım, hiçbir kişi, hiçbir camia için hiçbir hakemimizi feda etmeyiz. VAR önemli bir sistem. VAR'ın uygulamasında yaşanan bir hata nedeniyle hakemimize bir dinlenme süreci verildi. Ama bu bir hatadır. Kimse için bir hakemi feda etmeyiz. Hakemlerimizin göğsünde Türk bayrağı var. Hakemlerimize küfür edemeyiz. Geçen sene hakemlerimize 40 kere küfür edildi. Önce saygıyı öğrenin ki sonra sizin cezanızı tartışalım. Hakemlere edilen hakaretlerden çok rahatsızız. Bu konuda bütün hakemlerimizin artık karşı aksiyon almasını istiyoruz. Hukuk yolları işletilsin, gerekenler yapılsın. Çünkü Türk futbolu ancak onlar düzelince düzelecek. Çünkü o kişiler hem kulüpleri hem de çok büyük camiaları temsil ediyor." 

Demirören ayrıca, VAR sisteminin Türkiye Kupası'nda son 16 turundan itibaren uygulanmaya başlanacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR 24
  • Arda 5 yıl önce Şikayet Et
    İstifa et demirören.
    Cevapla
  • kerim GÖK 5 yıl önce Şikayet Et
    serdar aziz yaptığı penaltı için hiç bir hakem penaltı demedi yalancı adam
    Cevapla
  • kerim GÖK 5 yıl önce Şikayet Et
    Sokağa çık kim ne diyor bak
    Cevapla
  • Kutlu demir 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı bitirdin 10 yılda zor toparlandı.milli takımı bitirdin 20 yılda zor toparlanır.
    Cevapla
  • süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    o kulüpler vardiye sen oradasın o kulüpler vardiye hakemlar orada madem kulüplere sahip çıkmayacaksın al hakemlarinide çık sen oyna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle