Robinho'nun yeni takımı resmen açıklandı

Medipol Başakşehir, Brezilyalı futbolcu Robinho'nun transferi için Demir Grup Sivasspor ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Robinho'nun yeni takımı resmen açıklandı
Robinho'nun yeni takımı resmen açıklandı
GİRİŞ 27.12.2018 20:27 GÜNCELLEME 27.12.2018 20:51
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in devre arası transfer döneminde ilk transfer haberi Medipol Başakşehir'den geldi. Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'da forma giyen Brezilyalı yıldız Robinho'yu kadrosuna kattı.

Medipol Başakşehir, önemli bir transfere imza attı. Turuncu-lacivertli ekip Sivasspor ile sözleşmesi sezon sonu erecek olan Robinho'yu resmen renklerine bağladı.



İstanbul ekibinin resmi internet sitesinden Başkan Göksel Gümüşdağ'ın imzasıyla yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Robson De Souza'nın (Robinho) transferi için Demir Drup Sivasspor Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Her iki kulübe de hayırlı olmasını dilerim" denildi.

Robinho bu sezon Sivaspor formasıyla bu sezon çıktığı 16 maçta 8 gol atarken, iki de asist yaptı.

 

 

YORUMLAR 48
  • mkeskin 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir bu sene kesin şampiyon bence..VAR sistemi gelmeseydi bir şekilde büyükler lehine ''hatalı'' kararlarla önü kesilebilirdi ama artık zor.İnşallah şampiyonlar liginde başarılı olurlar. Robinho da katkı sağlayacaktır,yaşı 34 belki ama bazı sporcular 28 inde 40 yaşında gibi oynuyor bazılarıda 35 inde 25 gibi..Hagi GS'yi hem Türkiyede hem avrupada şampiyonluklara taşırken 35 yaşındaydı.. I LOVE YOU HAGIIII - I LOVE YOU HAGIIIIII !!!
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivasda akıllılık yapıyor 4 büyüklerin haricinde takımların elbette güçlü olmasını istiyor.Sorsanız birinin şampiyon olmasını isteseniz bu hangisi olur deseniz gözleri kapalı başakşehir der.Ben zannetmiyorum ki robinhoyu fener istemedi istedi ama sivas vermedi..
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yılki lig şampiyonu büyük bir ihtimalle Başakşehir olacaktır. Eğer Başakşehir şampiyon olursa umarım Şampiyonlar Liginde de başarılı olur.
    Cevapla
  • Yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana akıl fikir versin Mecnun başkan, Ligde galibiyet primi zaten 2,6 milyon tl. Robinho sivasa 5 maç aldırsa 13 milyon yapar, sen kaça sattın Kralı? 2 milyon euroya, İyi adamsın da vizyonun sıfır be başkan. Yazıklar olsun size!!
    Cevapla
  • fatli 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi satmasa, sezon sonu sözleşmesi bitip bedava gidecekti, cepteki para gelecek paradan her zaman garantidir...
    Cevapla
  • İmparator 5 yıl önce Şikayet Et
    34,35 yaşındaki adamları oynatalım bravoo
    Cevapla
  • loren 5 yıl önce Şikayet Et
    34-35 yaşındaki Robinho bizim gençlere on basar imparator kardeş. Kaldı ki Fenerbahçe`nin koşamayan, pas atamayan, topa vuramayan transferlerini görünce Robinho`nun oyununa şapka çıkarılır.
    Cevapla
  • battal 5 yıl önce Şikayet Et
    ak saçlılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle