Özhaseki'den jest! Kendi cebinden karşılayacak

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlara müjde verdi. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını söyledi.

Özhaseki'den jest! Kendi cebinden karşılayacak
Özhaseki'den jest! Kendi cebinden karşılayacak
GİRİŞ 22.12.2018 00:10 GÜNCELLEME 22.12.2018 15:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında oynayacağı Göztepe maçını, Ankara Yenikent Stadyumu'nun zeminindeki problemler nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynamak isteyen ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) da bu konuyla ilgili olumlu bir geri dönüş alan MKE Ankaragücü'ne Mehmet Özhaseki'den destek geldi.

 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, Ankaragücü'nün kendi evinde oynaması gereken bir maçı fiziksel koşulların olumsuzluğu nedeniyle Kadir Has Stadyumu'nda oynayacağının bilgisini almasının ardından Ankaragücü'nden talep edilen stat kirasını kendisinin karşılayacağını ifade etti.

Ankaragücü camiası, Mehmet Özhaseki'nin bu yaklaşımını memnuniyetle karşıladı.

 

"BÖYLE BİR DÖNEMDE YALNIZ OLMADIKLARINI, ANKARAGÜCÜ'NÜN YANINDA OLDUĞUMU GÖSTERMEK ADINA BİR JEST YAPMAK İSTEDİM"

Özhaseki, Ankaragücü'nün 1910 yılından bu yana boy gösterdiğini belirterek, "Şehrimizin köklü kulübü Ankaragücü'nün Süper Lig'deki zorlu mücadelesini ilgiyle izliyorum. Ankaragücü bizim şehrimizin takımı ve şehir takımlarının anlamını çok iyi bilirim. Takımımızın kendi sahasında maç oynayamaması yeterince olumsuzluk oluşturuyor. Böyle bir dönemde yalnız olmadıklarını, Ankaragücü'nün yanında olduğumu göstermek adına bir jest yapmak istedim. Kulüp yetkililerine yardım önerimi kabul ettikleri ve şahsıma karşı gösterdikleri ilgi için de özellikle teşekkür ediyorum. Statla ilgili yaşanan gelişmeleri takip ediyorum. Ankaragücü'nün bu durumunun düzeltilmesi adına Eryaman Stadı'nın tamamlanması noktasında gerekli girişimlerde bulunacağımı ve yeni stat yapımı konusunda ve Ankara sporuna ve Ankaragücü'ne destek konusunda yerel seçimler sonrası önemli adımlar atacağımı da buradan taraftarlarımıza iletmek isterim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • akp 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle insanlar zor yetişir adam gibi adam dinledim konuşmalarını
    Cevapla
  • gonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bir insan bu kadar agır bu kadar efendi bu kadar asi l olamaz ankaralı seçmen bu adama sahip çıkın çok değerli bir insan bir daha gelmez
    Cevapla
  • Abdulhamit Han 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara ya Mehmet Ozhaseki Baskan yakisir,
    Cevapla
  • Mustafa Yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    helal be
    Cevapla
  • muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    dün bir tv kanalında öz hasakiyi dinledim adama mest oldum bu adam yapar oyum başkana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle