Okan Buruk: 'Net golümüz verilmedi'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 08.12.2018 21:36 GÜNCELLEME 09.12.2018 09:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kazanabileceklerini kaydeden Buruk, "Oyundan memnunum. Rakibimize hiç pozisyon vermeden ilk yarıda, 1-0 geride bitirdik. Tesadüfi bir gol yedik. 2-1'den sonra oyuna asıldık. Yaptığımız hamleler, oyuncuların performansları, rakibin risk alması ile 2-2'yi yakaladık, 3 gol daha atabilirdik" dedi.

 

İptal edilen golleri için konuşan teknik adam, "Verilmeyen çok net bir gol pozisyonumuz var. Buradan rahat bir şekilde 3 puanla ayrılabilirdik. Biz de kazanmak istedik, 2-2 bitirme hamlesi yapmadık. Bu maçı kazanabilirdik" ifadelerini kullandı.

Daha iyi yerlere gelmek istediklerini söyleyen antrenör, "Öz güvene ihtiyacımız var. Bunu kazanarak yapabilirdik. 2-0'dan 2-2'ye gelmek de bir öz güven. Bizi burada destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Haftaya kendi sahamızda çok daha güzel bir atmosfer bekliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • yomralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaleciye yapılan faul falan Yok. Faul yapan varsa oda muslera. Adamın üzerine gidiyor oda direniyor iyi bakın diyecemde siz fanatiksiniz bende tarafsızım. Rizeli değilim ve rizeyide sevmem ama dört cücelerden de nefret ederim . Ha bu konuda bende fanatiğim özür dilerim dört cğcekerin bu ülkede futbol cellatlıklarını gördüğüm için nefretim kabarıyor. Yeter artık
    Cevapla
  • yav he he. 5 yıl önce Şikayet Et
    okan seninde gözün kör olmuş. kaleciye fol yapılıyor. net fol. asıl gs'ın net penaltı sı verilmedi
    Cevapla
  • Mamo 5 yıl önce Şikayet Et
    Rakibin verilmeyen net golü içinde Mustafa Cengiz Adalet deyip yırtınacak mı acaba
    Cevapla
  • nikelaj 5 yıl önce Şikayet Et
    he he. penalti nolacak. yaw kale sahasi orasi. kaleciye niye perdeleme yapiyorsun. top nereye giduyor. topa hareketlenmeye calisan birini engelliyorsun. sen rakibi birak topa yönel
    Cevapla
  • yav he he. 5 yıl önce Şikayet Et
    uzman hakemmisin kardeş tv de yorumcular 100 de 100 fol var kaleciye diyor. sen hangi maçı izledin. linnesin pozisyonuda net penaltı. yine gs hakkı yenildi.
    Cevapla
  • GS1905❤️ 5 yıl önce Şikayet Et
    Okan hoca sen hangi maçı izledin bahane değil ama buz dediğin faul ve Galatasaray ın penaltısı verilmedi onu görmedin mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle